Shay Mitchell kääntyi manikyyriin melkoisen vähän valehtelijoille

Jos olet edelleen järkyttynyt viime yön kauden finaalista Sievät pienet valehtelijat, hyvin, liittyä klubiin. Älä pilata sitä niille, jotka eivät ole vielä katsoneet sitä, mutta joku kirjaimellisesti menetti päänsä. Meillä on paljon tonttikysymyksiä, jotka on vastattava näyttelyn viime kaudella, mutta meidän on odotettava vasta huhtikuussa 2017.

Siihen saakka voimme yrittää tuhlata aika seuraavana keväänä (sanotaan, että se ei ole niin!?!?) Kopioimalla Shay Mitchellin PLL-innoittamana manikyyri. Näyttelijä jakaa Stephanie Stonein Instagramin luomaa naulataidetta, ja vaikka ne, jotka eivät ole Rosewood-superfaneja, eivät välttämättä tunne “valehtelijoita”, viittaa televisio-ohjelmaan ja ei harhaanjohtava piirre, tiedämme, että voit onnistuneesti ilmoittaa ne 10 minuutin huipulla.  

Jotta voit luoda sen uudelleen, tarvitset mustan, valkoisen ja punaisen kynsilakan sekä nail art harjan kirjeille.

RELATED: 9 Times Shay Mitchell määritellyt #MakeupGoals

Kuka katselee #PLL: n kauden finaalia juuri nyt?!? Live tweeting! #PllaywithShay nauloja @stephstonenails ������

Kuva, jonka on lähettänyt Shay Mitchell (@shaym)

Rehellisesti, kun Mitchell on kauneuden kuningatar, että hän on, olemme melko varmoja, että näemme hänestä paljon enemmän hänen ja hänen tähtiensa jälkeen näyttelyn päättymisen jälkeen. siellä olemme loput kauden lopuksi loppujen lopuksi. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

44 − 36 =

map