Selena Gomez Revival Tour Kauneus Tutorial on olemassa

Selena Gomez ei ole ainoa, joka kokonaan tappaa sen Revival-kiertueella, on annettava koko tuotantoryhmälle, etenkin hänen glam-joukkueelleen, joka on luonut uskomattomimman ulkonäönsä.

Jos et ole jo saanut esitystä itsellesi, varmasti olet nähnyt Gomezin uskomaton meikki ulkoasu, kuten meikkitaiteilija Melissa Murdickin käsittelemä kuparinen savu silmä. Se on täydellistä täydellisyyttä. Joten kun Murdick otti kiertueen oman Instagram-tilin lyhyen esittelyn kopioimisesta ulkoasulta (käyttäen Gomezia itse mallina), me häivimme meikkiharjat, nestemäiset linjat ja varjot päästäkseen töihin.

RELATED: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Ariana Grande’s New Fragrance

Selenan meikkitaiteilija, Melissa, kävelee meidät silmien varjossa etsimään #RevivalTouria. Merkitse meidät, kun luot tämän ulkoasun!

Virallinen Revival Tour (@revivaltour) lähetetty video

Pitkäkestoinen varjo, uber tarkka kissa silmävuoraus, ja nämä dramaattiset väärennökset ovat kaikki täällä tutorial. Emme aio valehdella, ensimmäinen yrittämme toistamalla ulkoasu ei mennyt niin sujuvasti, mutta käytäntö on täydellinen, eikö? Haluamme taistella hyvältä taistelusta tämän ulkonäön täydentämiseksi. Se on upea.

RELATED: Sarah Hyland teki vielä Aonther Hair Color Change

Toivottavasti voimme saada sen alaspäin ajoissa seuraavaan takana-the-kohtauksia kauneuden tutorial. Ja, kyllä, se on tärkeä vinkki Murdickille tehdäkseni toinen näistä. Kyselevät mielet haluavat tietää. Kiitos ja kiitos.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 − 29 =

map