Säätiö, joka pitää Kourtney Kardashianin ihon ihonpurkauksen

Kun sinulla on puutteellinen iho, säätiö voi olla ongelmallinen. Varmista, että se peittää kaikki olemassa olevat tuskat, jotka parantavat kasvosi, mutta se ei ole bonusta, jos kaava päätyy aiheuttamaan vielä enemmän. Mutta aina kauneushoitoon, Kourtney Kardashianilla on ratkaisu.

Postissa hänen app, julkkis myönsi hän yrittää pitää hänen kasvojen meikki minimaalinen, koska sillä on herkkä ja breakout-altis iho. Onneksi hän löysi säätiön, joka sopii iho-ongelmistaan: Oxygenetix Oxygenating Foundation Acne Control ($ 76, dermstore.com).

Oxygenetix Oxygenating Foundation Acne Control
Kohteliaisuus
$ 76

OSTA NYT

VIDEO: Kulmakarvojen mikrotasapainon todelliset kustannukset

“Olen hiljattain löytänyt paras, hengittävä pohja Oxygenetixistä”, hän selitti. “Minulla on muutamia sävyjä, joten se sopii ihoni, jos olen rusketus. Tällä hetkellä käytän manteliväriä ja varmistan, että jokin, joka tekee makeupani, käyttää tätä perusta.”

RELATED: Maito Makeup aikoo tehdä sinulle täyden kattavuuden Foundation Convert

Peitevoidetta varten hän saavuttaa yhden Tyylissä editori suosikki-NARS säteilevä kermajuoksu ($ 30; net-a-porter.com).

“Jos tarvitsen peitevoidetta, käytän NARSiä hunaja- tai inkivääriin (hunaja on enemmän peittämiseen korostetulla alueella),” hän lisäsi.

Tarvitsetko uutta mani-väriä? Kardashianilla on myös kärki. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 − = 24

map