Pronssi kauneus: parhaat itsetabletit vinkkejä jokaiselle ihoäänelle

itse nahkurien
Mike Marsland / WireImage, ystävällisyys (2)

Jennifer Velez

03.07.2015 klo 18.15

Kesän syttyminen (ilman auringonvaloa) voi olla hankala alue, eikä kaikki itsestään ruoanvalmistetut tuotteet synny yhtä suuriksi. Oikean kaavan valitseminen iholle on ensimmäinen askel luonnollisen näköisen viimeistelyn saavuttamiseksi, ja oikea sovellus säästää sinua kiusallisilta möykkyiltä, ​​kuten paljastuneilta riveiltä ja rumaisilta oransseilta sävyiltä (olemme kaikki olleet siellä!).

Jotta teidän pyrkimys täydelliseen pronssiin olisi helppoa, kyselimme itseparkitusta gurut ja keksimme parhaat vinkit, tuotteet ja tekniikat sopivaksi jokaiseen ihon sävyyn. Jos olet reilua kuin Cara Delevingne, esimerkiksi St. Tropezin ihon viimeistelyn asiantuntija Sophie Evans suosittelee asteittaista lähestymistapaa. “Rukoile itseäsi varovasti itsekin parkitukseen ja tottua näkemään itsesi hehkutuksella”, Evans sanoo. “Käytä vähitellen itsetahaa ensin, joka on muotoiltu ottamaan sinut 1-2 sävyä tummemmaksi. Käytä joka muutaman päivän välein, ja kun sinulla on haluttu väri, voit käyttää todellista itsetarttua.” Valmis menemään pronssia? Klikkaa allaolevaan oppaaseen.

KUVAT: Pronssi Kauneus: Paras itsensä parkitusvinkit jokaiselle ihonväri

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

62 + = 65

map