Pat McGrath saa eteni kauneuden alan tulevaisuudesta

Pat McGrath on ylistetty kauneusyrityksen voimakkaimmaksi voimaksi hyvillä syillä. Britannian meikkitaiteilija työskentelee tiiviisti Naomi Campbellin, Cara Delevingnen ja Hadid-sisarien kanssa ja kehittää kimaltelevia rajatyöntekijöitä hänen nimikkokokoelmaansa Pat McGrath Labs . Kuten aikaisemminkin, hänen uusin julkaisu, Dark Star 006, intergalactic-innoitettu savusilmäpaketti, myydään muutamassa minuutissa (kiitos pienestä osasta Kim Kardashianille, joka edusti kampanjaa). varten TyylissäKesäkuussa McGrath keskusteli innovaatiokysymyksestä: urastaan, inspiraation lähteistä ja jossa kauneusala väistämättä johtaa.

Mistä olet oppinut veneesi??

Äitini oli ensimmäinen ja tärkein vaikutusni. Kun olin pieni tyttö, hän otti minut ostoksille pigmenttejä, jotka imarrelivat tummia ihon ääniä, sekoittaen ja soittaen, kunnes hän loi ihanteellisen sävyn. Hän rakasti myös muotia ja hänen intohimonsa istutti siemenen mielestäni, joka lopulta tuli minun kutsumukseni.

Oletteko aina pyrkinyt tekemään omat meikkijasi?

Kokeilun henki on ytimekäs kaikesta, mitä olen tähän mennessä tehnyt ja joka jatkaa tulevaisuudessa. Tarkoitukseni, kun luin Labsin, oli se, että ihmiset, jotka käyttivät tuotteitamme, voisivat tutkia pelottomia ja rohkeita suhtautumista meikkiin – siksi aina kirjoitamme “Käytä ilman varovaisuutta” kaikesta, mitä teemme. Olen aina uskonut, että kaikkein poikkeukselliset tulokset tapahtuvat vain silloin, kun ei ole mitään sitoumusta rajoittamisesta tai rajoittamisesta.

Miten erotat Labs muista kauneusbrändeistä tänään?

Labsin tiede on olemassa innovoinnin, luomisen ja löytämisen eettisessä osassa. Sydämessä on ajatus sääntöjen ja rajausten rikkomisesta, samalla kun tuotaneen tuotteita, jotka edustavat työni ja näkökulmastani taiteilijana. Sen lisäksi, että tuotetaan huipputeknisiä formulaatioita, joilla on nopea läpimenoaika, Labs luo digitaalisen vuoropuhelun, joka tutkii tieteen, kauneuden ja taiteen fuusioitumista. Se on uskomaton tapa pysyä vastakulttuurin pulssissa ja jakaa luovaa prosessiani reaaliajassa. Minulle Lab on paikka, jossa ajatukseni ja käsitteisteni on suunniteltu ja jotka voivat saavuttaa markkinoille nopeasti. Labsin erot muista tuotemerkkeistä ovat tuotteiden itse käyttökokemuksen painopiste, joka kattaa teknologiat, jotka muuttavat kauneuden kasvot ja alan markkinat. Yksinkertaisesti Lab on paikka, jossa vastaamattomat kokeilut täyttävät raaka glamouria; sääntö murtaa leikkikenttä meikki harrastajille.

RELATED: Miten Pat McGrathista tuli maailman vaikuttava meikki taiteilija

nokare McGrath
Kohteliaisuus

Pakkaus on myös hyvin ainutlaatuinen – kunnianosoitus kosmeettisille laboratorionäytteille.

Pyrin aina etsimään tuotteita, jotka pystyvät täysin puristamaan rajoja, olivatko ne sen koostumukset, värit tai miten niitä voidaan käyttää tavalla, jota ei ole koskaan ennen nähty. Labsin innovatiivinen luonne asuu itse metallipussissa. Sisällä kukin on käsite, jossa voit käyttää jokaista tuotetta yksin tai järjestelmällisesti. Usein tulet hämmästyttävimpiin tuloksiin astuessasi ulos mukavuusvyöhykkeestäsi, sekoittamalla asioita yhteen ja jakamalla se sormenpäilläsi. Kerrostuminen ja peloton ja kokeellinen suhtautuminen meikkiin on ensiarvoisen tärkeää. Kunkin Lab-laukaisun käsitteeseen kuuluu aina resepti. Työssäni upea, säteilevä iho on olennainen kaikille luomissani ulkoasuille, joten ihon fethe 003 tulee mieleen, koska se havainnollistaa, että usein se ei ole yksittäinen tuote, jota käytetään tiettyjen vaikutusten saavuttamiseen. Tämä kit oli kyse valaistun ihon luomisesta, mutta sinulla on balsamia, korostuskykyä ja pigmenttiä, kun käytät sopivaksi katsomasiä ja luo tasoja ja kerroksia. Jokainen voi käyttää erikseen upeita tuloksia, mutta kun kerroit ne toistensa päälle, luo jotain, joka on samanaikaisesti moderni ja upea. Kuuluisa ulkomaalainen enkeli iho vaatii useita vaiheita saavuttaa ja voidaan tehdä luonnollisella vähäisellä tavalla tai over-the-top ja teatteri. Ei meikki meikki on korkein abstraktio. Ihmiset uskovat usein, että jotkut teatterin tai kiitoradan ulkonäöstä ovat vaikeimpia, mutta loppujen lopuksi joku näyttää siltä, ​​että he eivät ymmärrä meikkiä lainkaan pisin ja vaatii korkeimman taitotason.

Mistä löydät luovia inspiraatiota?

Inspiraatio on kaikkialla: rypsien siipi, vanha kirja, pino vintage -lehdistä, taidetta, elokuvateatteri, savuista tulevan savun, legendaarisen näköisen kadun ylittävä poika. Oma lista on ääretön.

Mitkä ovat työelämän olennaisia, joita et voi elää ilman?

Jotain, mitä monet ihmiset eivät tiedä minusta, on, että olen pakkomielteinen teknologia. Jos siellä on älykäs uusi tuote, minulla on se. Uusi ehdoton suosikki on ZIIP Nano Current Device (495 dollaria, barneys.com). Se on kuin pilates-luokka kasvoillesi käyttämällä mikro-virtoja sävyyn ja tukevat kasvot, jotka edistävät kaikkia luonnollisia värejä. En myöskään voi elää ilman kannettavia latureita, kaikentyyppisiä meikki valoja ja seurantavälineitä monille matkamuistopusseille. Tai iPhone. Ei ole olemassa parempaa paikkaa tarkistaa meikki.

Missä on edistynein paikka kauneushoidoille?

Mayrin terveyskeskus Wörthersee, Itävalta, on jumalallinen. Ne toimivat sisäpuolelta ulos. Kun lähdet tiloista, hehkuvat.

VIDEO: Kuinka saada Full Glam Etsi alle 35 dollaria

Mistä näet kauneuden teollisuuden menossa?

Suunnitteluprosessin trendit ovat nousseet yhä progressiivisemmiksi korostaen kokeilua ja itsensä ilmaisua. Sosiaalisen median alustat kuten Instagram ja YouTube ovat luoneet villityypin sekä tuotteille että edistykselliselle taiteellisuudelle. Mielestäni tämä dynaaminen on tehnyt siitä, mikä oli aikoinaan kapea ja elitistinen teollisuus, paljon enemmän osallistavaa ja samalla laajentanut foorumia. Meikkausteollisuus on joutunut valtavaan makeoveriin itseensä sosiaalisen median nousun vuoksi. Tämän seurauksena kauneuden ihanteet ja normit on kirjoitettu uudelleen. Paras osa on lahjakkuus siellä ja kyky suoriutua vuorovaikutteisesti meikkitaiteilijoiden ja makeup-pakkomielle. Uskon, että kauneusalaa jatketaan digitaalisesti, jotta voimme pysyä nopealla tahdilla, jolla tietoja vaihdetaan ja jotta voimme vastata entistä tietoisempaan ja tunteville kuluttajille. Se jatkaa personoinnin ja räätälöinnin rinnalla. Nykyään ihmiset haluavat tehdä omat päätöksensä; se on tehdä omia valintoja siitä, mitä mieltä olet hyvältä. Aion pyrkiä kokemaan tämän yksilöllisyyden ja luovuuden aiheen jokaisen Lab-laukaisun aikana. Tavoitteenani on ottaa kauneus tulevaisuuteen, säilyttää ainutlaatuinen näkökulma tarjoten tuotteita, jotka vastaavat nykyajan kuluttajien tarpeisiin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 8 = 1

map