Paris Hilton sai jälleen toisen tuoksun

Paris Hilton -faneja ja hajuvesiä yhdistävät! Sosialisti on äskettäin käynnistänyt uuden EDP: n, joka on juuri niin kuin 20. vuosisadan tuoksu, jonka hän julkaisi vuodesta 2004. Joten mikä on hänen uuden kokoelmansa tuoksu, kysyt?

No, tämä, Gold Rush -lehti, kastelee vanhan hollywoodin glam ja sekoittaa mehukas sitrushedelmien huomata kukka keskellä ja cashmere-meets-warm-vanilja pohja.

Tiedämme, että olet miettimässä pullon muotoa, jota voimme kaikki tunnustaa, on yksi parhaista osista siitä, että saamme jopa tuoda uuteen tuoksuun. Se rehellisesti näyttää mekosta, jonka näet palkinnoissa, jotka osoittavat punaista mattoa. 

Meidän on sanottava, että kaikki tuntuu hyvin Pariiselta, hyvin lumoavalta ja hyvin hienostuneelta.

“Olen kasvanut paljon vuosien ajan ja GOLD RUSH on tärkeä virstanpylväs minulle”, sanoo Hilton lehdistötiedotteessa. “Se on heijastus siitä, kuka olen tänään ja henkilö, jonka pyrin olemaan.”

Hän kertoo, että hän loi tuoksun niille naisille, jotka luottavat itseensä – untajat, tekijät ja ajattelijat. “GOLD RUSH on kyse siitä tuntemattomasta tunteesta, jota saat kun näet loputtomia mahdollisuuksia … kun olet elossa ja pysäyttämätön”, hän sanoo.

Hanki uusi tuoksu @HSN: ssä nyt! Se haisee uskomattomasti! ✨��✨ #ParisxHSN #GoldRushParisHilton (linkki bio)

Pariisin (@parishilton) lähettämä video

Hiltonin ensimmäinen EDP oli “Paris Hilton for Women” ja hän käynnisti samana vuonna “Paris Hilton for Men”. 

Me todella puhumme Pariisista hänen rakkaudestaan ​​tuoksuihin aiemmin, eikä ole epäilystäkään siitä, että hän on intohimoinen hankkeesta. Kesäkuun lopulla hänellä on 21. 

RELATED: Kuinka tehdä Neon Makeup New Neutral

“Rakastan parfyymit. Kun olin pieni tyttö, siskoni ja minä menisimme äitini boudoiriin katsomaan hänen kokoelmansa. Me ruiskuttaisimme itseämme ja sanoin itselleni, että jonain päivänä olisin oma hajuvesi, mutta minulla ei ollut aavistustakaan, että saisin tämän monta “, hän kertoi meille. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

96 − 92 =

map