Paras uudet kauneudenhoitotuotteet kesällä 2018

Kesä Beauty
Kohteliaisuus

Victoria Moorhouse

20. kesäkuuta 2018 klo 15.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Kesä on kaikkien aikojen suosikki kausi ja luultavasti aina tulee olemaan. Olen menossa kuumalla säällä, ja itse asiassa nautin Aperol Spritzin sisällöstä, joka osui Instagram-syötteeni. Kaikesta huolimatta rakastan kesää, koska se tuo a massiivinen määrä uusia kauneuden liikkeitä. 

Mielestäni olemme keskellä yksi parhaista kesäkauneuden tuotteistamme koskaan. Nopeasti absorboivaa, näkymätöntä SPF: tä täydentää, kun tarkastelemme vastausta torjumalla klooria aiheuttavia hiuksia, kevyttä peitevoidetta, joka tasoittaa ihon sävyn ja peittää ihon ja luonnollisen ja turvallisen itsensä -tanning. Se vain pudottaa pinnan. 

Kesäkuun ensimmäisen virallisen päivän juhlaa varten pyöristelin 14 kaikkein jännittävimmistä tuotteista, joita olen nähnyt vielä. Pidä vieritystä saadaksesi selville, mitä lista ja miksi he ovat nyt kannattavia. 

VIDEO: 6 kauneudenhoitoa alle 12 dollaria sinun pitäisi ostaa apteekista

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 3

map