Paras kasvosuoja puhdistaa huokosi

huokonen Masks
Tekijänoikeudet 2018 Sergey Filimonov / Stocksy

Victoria Moorhouse

18. toukokuuta 2018 klo 10.00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Minun huokosten paljastaminen oli tuskallista, turhauttavaa kokemusta. Pore-nauhat eivät täyttäneet tarpeeksi valtaa imemään roskaa, ja olen ollut häpeällistä ottamaan asia omiin käsiinsä (kirjaimellisesti). Ainoa asia, joka on työskennellyt, lisäksi tyyris face-niminen tapaaminen? Maskit. 

Pakkaamalla puhdistusaineilla, kuorilla ja selkeillä ainesosilla, kuten hiilellä ja savella, nämä naamarit on suunniteltu tyhjentämään ja hajottamaan lika, roskat ja öljy, jotka istuvat huokosi sisälläkaikki puoli tuntia tai vähemmän. Ja koska ne ovat tasapainossa kosteuttavia ja rauhoittavia tekijöitä, iho ei tunne kuivaa ja tiukkaa, kun peset ne pois.

On olemassa useita naamion vaihtoehtoja, joten kavennin valintaa seitsemälle kaikkien aikojen suosikeistani eri hintapisteissä. Pitäkää vierityksiä tarkistaaksesi ne.

VIDEO: Paras apteekki kauneudenhoitotuotteista, mukaan TyylissäKauneusryhmä

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 41 = 45

map