Paras anti-wrinkle hoitoja

Anti Wrinkle Treatment LEAD
kohteliaisuus

InStyle Staff

22. elokuuta 2016 klo 19:00

Muusikoilla on Grammyja ja näyttelijöitä Oscarilla. Kauneudenhoitotuotteita, ansaita paikan sisään InStyle n halunnut kauneuspalkinnot on alan huippu. Yli 100 voittajaa vuonna 2016, nämä kilpailijat valitaan huolella alan asiantuntijoilta, dermatologeilta, kampaajilta, meikkitaiteilijoilta ja manikyristöltä. Kun prosessi kestää yli kuusi kuukautta, alamme lähettää erittäin yksityiskohtaisia ​​(ja pitkä!) Tutkimuksia lokakuussa ja sitten tulosten yhteenveto. Kun kauneuskaappi alkaa täyttyä, haastamme ammattilaisemme selvittämään, miksi he ovat Todella rakastat näitä tuotteita ja miksi he ansaitsevat joitakin kiinteistöjä meikkipussissa. 

Vaikka emme voi kääntyä takaisin ajankäytön ajaksi, voimme hidastaa vaikutuksia, joita tikallinen kello vaikuttaa meidän ihokuvissamme. Ennalta ehkäiseviä toimenpiteitä käyttämällä lisäämällä ihonhoitotuotteita rutiiniin, joka on täynnä ihon kiinteyttäviä ainesosia, jotka kohdistavat ikääntymisen merkkejä, on paras tapa pitää ihosi tiukka ja sileä. Pro-paneelin mukaan seuraavat kolme anti-aging taistelijoita ovat parhaita pidä hienoja viivoja ja ryppyjä lahti. 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

42 − 38 =

map