Paluu: Muista, kun Emma Roberts oli tyhmä?

Päällä Scream Queens, kukaan ei ole upeampaa kuin Chanel Oberlin. Hän ei ainoastaan ​​säätänyt Kappa Kappa Taua, vaan melkein koko koulun. Vaikka hän on helpoimmin tyylikäs näyttelyssä, ja hänellä on vielä huonoa hiuspäivää (ne aallot!), Näyttelijä, joka pelaa häntä, on tullut pitkälle tyyliin. Muista, kun Emma Roberts näytteli Unfabulous?

Vuonna 2004 Nickelodeon-sarja täydellisesti tiivisti keskikoulun. Roberts soitti Addie Singeria, joka tunnettiin parhaiten hihnojen vihaisesta balladista hänen kitaroistaan ​​murskauksista ja muista päivittäisistä dilemuksista. Pohjimmiltaan hän ruumiillistanut miellyttävän, kömpelän tytön kaikissa meissä. Mutta meidän on sanottava, jopa silloin hän melkein tunsi trendin hetken. 

Alkajaisiksi, hienovaraisiksi kerroksiksi, sivusuuntautuneiksi otsisteiksi (tiedät halusit ne), vaaleanpunaisesta huulikiilusta – me elimme kaikille kolmelle. 

Tämän näyttelyn jälkeen Roberts näytteli elokuvissa kuten Akvamariini (suuri elokuva, btw) ja Hotelli koirille. Joten hän voi nyt näyttää näyttelyn Scream Queens, hänen alkunsa olivat paljon nöyrämmät. Esimerkki? Katso häntä laulamaan kengistä (mitä Chanel haluaisi ei koskaan kiinni yllään) alla olevassa videossa.

RELATED: Emma Roberts sanoo hyvästit Scream Queens ja Hello to Short Hair

Aina Chanel näyttää pelottavalta, ajattele vain Robertsin Nickelodeon-päivää. Se on paljon tarpeellinen muistutus siitä, että me kaikki olivat Addie Singer keskikoulussa. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 18 = 19

map