Palkittu 6 dollarin nestemäinen huulipuna InStylein Digital Beauty Editor Swears By

Kun nestemäiset huulipunat siirtyivät laukkuun “se” tuotteeksi, en määrittänyt sitä sanomaan suoraan. Olen aina pitänyt perinteisistä luoteista ja miettinyt, kuinka nestemäinen kaava, joka ei ollut kiiltävä, voisi koskaan kilpailla. Se oli vasta, kun törmäsin $ 6 putkeen Revlon Ultra HD Matte Lip Color (joka teki parhaan Beauty Buys -nimikkeen tänä vuonna!), Että minä täysin ymmärtänyt vimma.

Ja kerran sinä kokeile superhintaista apteekkituotetta, saat miksi se otti palkinnon. Geelimainen kaava on erittäin kevyt ja liukuu huulillesi hallitsemalla ja helpolla. Ja vaikka se kuivuu mattapintaan, se kestää noin kaksi minuuttia täysin päästäkseen kiiltävään viimeistelyyn, joten sinulla on aikaa puhdistaa virheet ja täydentää ulkoasua..

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor
Kohteliaisuus
Revlon
$ 6

OSTA NYT

RELATED: Lip Produkt Cocktails TyylissäKauneusjoukkue rakastaa

Väriennustus on voimakas, kuten näet, ja kestää tuntikausia loppuun – jopa useita lasillisia vettä ja kahvia. Toisin kuin muut kaavamat, jotka olen yrittänyt, se ei pääse hiutaleeksi tai asettuu pienten huulten riviin, minkä vuoksi ne näyttävät väistämättä vielä pienemmiltä!

Victoria Moorhouse
Savanna Ruedy

VIDEO: Kuumin huulipuna suuntautuu vuosikymmenien ajan

Kaikkien punaisen huulipunan rakastajan suosittelen ehdottomasti romaanin lisäämistä ja Intohimoa kiertämiseen.

Napsauta tästä vielä 2017 Tyylissä Paras Beauty ostaa voittajia. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 − = 14

map