Oz-velhon tehtävänä on saada palettihoito

Meikki ja elokuva kulkevat käsi kädessä, kuten maapähkinävoita ja hyytelöä, joten emme ole ollenkaan yllättyneitä, kun kauneuden brändi saa mega-insinöörin, joka on innoittanut kuvitteellisia suurikokoisia jalokiviä muotoillessaan uusia tuotteita.

Tapaus: Storybook Kosmetiikka “tulevina Ozin velho luomiväri paletti. Brändi vain otti idean Instagramista ja kauneus harrastajat menevät ga-ga päälle.

RELATED: 9 Super Luxe luomivärit kaikki otettu Amazon tänä vuonna

Paletin mallissa on vintage tarinahaku, jonka sanat ovat “Oz Wonderful Wizard of Oz”, kun taas sisustuksen kuvassa on keltainen tiili tausta, jossa on kahdeksan varjot. Vaikka Storybook Cosmetics ei anna meille mitään vihjeitä näistä sävyistä, ne viittaavat meihin nimet: unikko, paha, hyvä noita, Emerald City, Oz, Cyclone, Yellow Brick Road ja Toto.

“Sinulla on paljon rohkeutta, olen varma, että tarvitset vain itseluottamusta.” -L. Frank Baum (Ozin Wonderful Wizard)

Valokuva, jonka @storybookcosmetics on lähettänyt

Luonnollisesti mielikuvitukseni on täynnä ideoita. Poppy tuntuu siltä, ​​että se olisi melko itsestään selvää – samanlainen kuin unikonvärin väri, kunhan kuvittelemme, että Emerald City on upea hohtava vihreä, sykloni myrskyisällä harmaalla ja keltainen tiilitie kuin kellertävä kulta. Jälleen Storybook ei ole vielä vahvistanut mitään värejä – tämä on vain minua haaveillen.

Storybook Cosmetics on sama maaginen brändi, joka toi sinut tappajiksi Harry Potter wand-muotoinen meikki harjat ja myös on HP-innoitettu paletti teoksissa.

Ja mainitsimme he myös vain kiusannut, mikä näyttää olevan kaikkein romanttisin paletti, joka on ode Romeo & Juliet? Koska, niin, se tapahtuukin. On selvää, että ne ovat pelin päällä, joten emme voi odottaa Ozin lopputuotetta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 8 = 2

map