Otit pimpsi-mitä nyt?

Joten et voi pysäyttää itsesi ja päätyä pukemaan Mt. Vesuvius pimples. Vaikka luultavasti tuntui hyvältä päästä eroon ärsyttävästä kolhuista, on joitain asioita, jotka on pidettävä mielessä, kun olet käynyt sodassa iholle. “Kun puristat tai rypytetään pimpiä, hallitsematon rikki ja tulehdus aiheuttavat vahinkoa ympäröiville ihosoluille”, sanoo L.A. dermatologi Annie Chiu. Tämä tekee alueesta punertavaa, ärsyttää ja voi johtaa pitkäaikaiseen värjäytymiseen tai arpeutumaan “, hän sanoo. Joten sen sijaan, että kilpailee purkamaan jotain peitevoidetta, puhdista ensin haava infektioiden ehkäisemiseksi pesemällä ihoasi hellävalla kasvopesällä, kuten Cetaphil ($ 8, ulta.com). Vältä alkoholin tai alfa-hydroksihapon puhdistusaineita, koska ne pistävät rikki ihoa, sanoo Chiu.

RELATED: Paras kasvot pesut ihosi tyyppiä varten

Jos haava on edelleen kuohuva, paina kevyesti kosteaa pesulappua aluetta vasten muutaman minuutin ajan, jotta se voidaan tyhjentää. “Ota sitten Bacitracin-voide, jotta avoin haava pysyy steriilinä”, sanoo N.Y.C. dermatologi Joshua Zeichner. Nyt voit lajitella taistelukenttää soveltamalla muutamia tippoja Visinea paikalleen, jotta punoittaisi alas, sanoo Chiu. Kun olet kuiva, kostuta peitevoide, joka sisältää salisyylihappoa, jotta huokoset pysyvät puhtaina. me pidämme Clinique Acne Solutions Clearing Concealer (17 dollaria, sephora.com). Yöllä käytä aknenhoitoa, joka sisältää rikkiä. “Se ei ylikuormita jo ärsytettyä ja avointa leesiota, kuten bentsoyyliperoksidia, ja se vähentää värjääntymisen tai arpeutumisen todennäköisyyttä”, sanoo Chiu, joka pitää Kate Somerville EradiKate-aknehoitoa (24 dollaria, sephora.com). kolmen päivän salisyylihapon käsittely am ja rikki pm, että paikalla olisi heiluttaen valkoinen lippu.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 30 = 37

map