Onko tämä uusi voite salaisuus poistaa rosacea?

Jalapeño-maustetut alkupalat, joita seuraa karaoke, saattavat kuulostaa äärimmäiseltä perjantai-iltana joillekin, mutta jollekin rosacealle, on kaksi suurta liipaisinta valepuvussa. Ruusufinni, tai se tunnetaan pysyvästi kasvojen punoitukseksi, arvioidaan vaikuttavan 16 miljoonaan amerikkalaiseen. Ja jos olet yksi näistä ihmisistä, uusi FDA: n hyväksymä lääkemääräys nimeltä Rhofade saattaa vain nähdä maailmaa ruusupillisten lasien avulla.

Jos kärsit sen kanssa, on olemassa mahdollisuus, että olet kokeillut lukemattomia pullojen punasilmäaineita tai jotain, joka lupasi tasoittaa ihon sävyn. Joten mikä on tämän uuden innovaation takana? Merkki on kuvattu nimellä “alfa1A-adrenoseptoriagonisti, joka toimii vasokonstriktorina.”

Mikä tekee Tämä kaikki tarkoittavat? “Se toimii tietyissä reseptoreissa vaskulaarisessa endoteelissa, aluksen vuorauksessa, jossa veren virtaus, kaventamaan kyseisen aluksen kaliiperi”, selittää aluksella hyväksytty dermatologi tohtori Dendy Engelman. Niin pohjimmiltaan se tekee verisuonten pienemmiksi, joten näytät vähemmän punaisena.

Jos et tunne rosaceaa, tämä kehitys on erityisen mielenkiintoista, koska, kuten käy ilmi, on melko vaikeaa diagnosoida, vaikka niin monet ihmiset saavat sen ja se voi ponnahtaa esiin myöhemmin elämässä.

LIITTYVÄT: Tämä Makeup-Removing Pad on kuin Game-Changing kuin BeautyBlender

“Rosacea-kirjallisuudessa sanotaan joskus, että potilaiden, joilla on oireita, kestää noin viisi vuotta, ennen kuin he saavat oikeat rosacean diagnoosit, joten se on hyvin haastava sairaus,” toteaa Dr. Engelman. Se voi toimia perheissä, mutta voi olla myös se, että olet epäonninen, joka kehitti sen. Se on vireillä myöhemmin elämässä diagnooseina. Yksi, koska se kestää kauemmin saada diagnoosit, mutta kaksi, koska olemme sitä mieltä, että tämä on enemmän sairaus aikuisuudessa. “

Ja se ei johdu pelkästään DNA: sta. Siellä on paljon tekemistä sen kanssa, miten elät elämääsi. “Lifestyle-tekijät vaikuttavat siihen”, Engelman sanoo. “Tiedämme varmasti, että jotkut asiat aiheuttavat alkoholin kulutusta, mausteista hyvää, stressaavaa elämäntapaa, lämpimää ilmastoa ja ääripäitä. Meillä saattaa olla taustalla oleva rosacean taipumus, mutta silloin elämäntapa tekee pahemman.”

VIDEO: Microbladingin todelliset kustannukset

Hän sanoo, että tämä osa keskustelua ammattilaisista on potilaidensa kanssa määrittämään laukaisimet, mitä sitten voidaan välttää ja mitä lääkkeitä lisätään auttamaan.

Erityisesti Rhofade on päivittäinen hoito, joten ei tiedetä, jos pitkäkestoinen käyttö vähentää rosacean merkkejä pysyvästi. Mutta arkipäivän kliiniset tutkimukset ovat ainakin vaikuttavia. Kaksi suoritettua kliinistä polkua Rhofaden osoitettiin auttavan merkittävästi vähentämään rosacean merkkejä 12 tunnissa, parannuksia mitattiin ja kirjattiin kolmen tunnin kuluttua.

RELATED: Taylor Hillin kunto rutiini saa sinut hengittämään huokauksen helpotuksesta

Dr. Engelman sanoo, että se on tarkoitettu käytettäväksi puhtaaseen ihoon, joten se imeytyy parhaiten ennen jotain muita ihonhoitotuotteita tai meikkiä. “Käytä vihreän herneen kokoa ja pistele sitä otsaasi, nenäsi, leukaasi ja posket ohuessa kerroksessa”, hän sanoi siitä, miten sitä on tarkoitus käyttää. “Hieman menee pitkälle.”

Etkö ole varma, onko sinulla rosaceaa tai punoitusta? Ensimmäinen vaihe on tehdä tapaaminen ihotautilääkäriisi ja katsoa, ​​onko tällainen tuote sopiva sinulle. Koska vaikka saatat käsitellä tätä yhteistä ihon ongelmaa, voit myös käyttää vain puhdistusaineita, jotka eivät ole samaa mieltä kasvosi kanssa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 1 =

map