Onko “Raskaus Glow” todellinen asia, joka tapahtuu ihollesi?

Kate Middleton hehkuu joka toinen päivä joka päivä, joten on vaikea tietää, onko hänen kirkkautensa merkkinä Royal Baby # 3 matkalla. Kuitenkin, selaamalla kuvia ihastuttavasta perheestä ja Cambridgein herrojen upeista äitiyshetkistä, meidät alkoivat ihmetellä, onko koko “raskauden valo” asia todella todellinen.

Näyttää siltä, ​​että raskauden säteily ei ole vain myytti.

“Hehku on todellista!” Dr. Patricia Wexler, New York Cityn dermatologi kertoo meille. “Kasvojen loisto perustuu biologiaan. Veren tilavuus raskauden aikana kasvaa 50%, aiheuttaen poskion houkuttelevan punastumisen johtuen laajentuneista verisuonten juuri ihon pinnan alapuolella. “

Dr. Wexlerin mukaan huuhtelu johtuu siitä, että estrogeeni ja progesteroni ovat lisääntyneet, mikä lisää öljyn erittymistä. Tämä johtaa siihen, mitä hän sanoo olevan “vahamaista”. Itse asiassa koko ihon voi parantua raskauden aikana.

RELATED: Kate Middletonin mielenkiintoisimmat asut

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että raskaus ei voi tuottaa ärsyttäviä ihokysymyksiä. “Monet naiset kokevat aknea raskauden kahden ensimmäisen raskauskolmanneksen aikana, johtuen androgeenin lisääntymisestä ja useamman sebumin tuotannosta”, kertoo tohtori Wexler. “Tämä voi tukkia huokoset ja johtaa bakteereihin, tulehduksiin ja puhkeamiseen.” ehkäisytabletteja ei enää oteta tai akne-lääkkeitä on lopetettava, voi esiintyä väliaikaisia ​​tunnelmia.

“Yleinen sääntö on, että jos olet altis akneille, se todennäköisesti jatkuu tai pahenee hormonaalisten stressien aikana”, hän lisää..

On myös mahdollista, että raskaana olevilla naisilla voi esiintyä nesteenpidätystä, punoitusta, joka johtuu laajentuneista verisuonista tai kellertävän ruskeat ihottumat, joita kutsutaan “chloasmaiksi” iholla hormonaalisten muutosten vuoksi.

VIDEO: Kauden kauhuhenkiset kustannukset

“Tämä voi esiintyä missä tahansa kasvoissasi, mutta sitä tavataan yleisimmin otsaan, ylempiin posket, nenä ja leuka”, kertoo tohtori Wexler. “Raskauden hormonit estrogeeni ja progesteroni stimuloivat ihon ihon kasvua tuottaen enemmän pigmenttiä, mutta tämä ei ole yhdenmukaisesti tehty, ja ihosi voi kehittyä, mikä näyttää pimeältä rusketulta. Brunettes ja tummempi nahkaiset naiset voivat kehittää silmänsä ympärillä olevia tummennettuja silmänräpäyksiä. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 5

map