Onko OK tuoda omat kynsitystyökalut Mani-nimitykseen?

Emily Post jätti suuren aiheen keskustelusta hänen kattavuudestaan ​​etiketin säännöt. Kun tiedät, miten järjestää ei-niin-vastakkainasetteluinen istumajärjestelmä, tiedätkö hyväksynnän kynsilakkojen käyttäytymistä? Tippaus on annettu, mutta onko OK tuoda oma työkalusarja salonkiin kanssasi? Tai kuljettaa käsilaukussa koukereita (koska haluat varmistaa, että he ovat sileästi puhtaita) isompi loukkaava?

Julkkis-manikyristin Deborah Lippmannin mukaan, käyttämällä omaa kynsisahausta (ja sen jälkeen) salonissa olevien työkalujen sijaan, on enemmän kuin hyväksyttävä pyyntö.

“Kynsityökalut voivat kerätä bakteereja, viruksia tai sieniä, iho on kehon suurin elin, ja kynsikat ovat yksi sen laajimmista suoja-esteistä”, hän sanoo. “Likaiset työkalut voivat johtaa kutikulaisten infektioon, joka voi olla tuskallinen, voi olla suurempia seurauksia.”

Tietenkin kaikki salongit tarvitsevat steriloimaan työkalujaan vastaamaan hygieniaa koskevia säännöksiä asiakkaiden ja salonkien työntekijöiden turvallisuudesta ja terveydestä, joten ei pitäisi olla ongelma niin kauan kuin standardeja noudatetaan, mutta Lippmann sanoo, että se on OK jos silti tuntuu mukavammalta pyytämästä manikyristisi käyttämään laitettasi.

RELATED: 7 Sandaali- ja kynsilakkauspalkit kokeilemaan tätä kevää

Joten miten menet tekemään niin tekemättä suosikkilasiasi paikasta erittäin vihainen?

“Peukalosänä ei koskaan sattunut soittaa eteenpäin ja kysyä, mutta useimmilla salongeilla ei ole ongelmaa.” hän sanoo. “Jos olet säännöllinen naapurustasi, he voivat jopa antaa sinun tallentaa joukon omia työkaluja.”

Kun olet soittanut, varmista, että sinulla on asianmukaiset tarvikkeet, jotta manikyristisi voi tarjota sinulle laadukkaan hoidon.

“Sinun pitäisi ostaa ammattimaisia ​​työkaluja, mutta sinun ei tarvitse kuluttaa omaisuutta”, Lippmann selittää. “Olennaiset ovat: kynsinauhanen, kynsinaukon työntö, kynsiviila ja 4-tie-puskuri ($ 12, sephora.com).” Voit myös harkita omien base / top coat, kiillotusaineiden ja kynsinauhojen poistoa, sillä monet salongit käyttävät öljyä ja kuorintaa liuottamaan ylimääräistä ihoa – se olisi kuin yritä levittää ihoa seerumin avulla! “

Mutta jos otat omat työkalusi, sinun on varmasti otettava vastuuta siitä, että ne puhdistetaan ennen nimittämistä. Lippmann ehdottaa, että leivinuuni täytetään puolivälissä äärimmäisen kuumalla vedellä ja lisätään keittoastia. Seuraavaksi imeytä työkalut kokonaan upotettuina veteen noin 15 minuuttia. Huuhtele ne sitten haaleaan veteen ja kuivaa ne keittiöpyyhkeellä. “Aseta kuivat työkalut vanhaan leivinpaperiin ja aseta ne esilämmitettyyn uuniin (350 astetta) 10 minuutin ajan”, Lippmann selittää. “Kun olet tehnyt, irrota uunista ja anna niiden jäähtyä kokonaan. Riippumatta siitä, missä säiliössä pidät työkalusi, kuten laatikkoa tai laatikkoa, pitäisi säännöllisesti puhdistaa myös. liuosta 10 minuutin ajan, mutta voit pyyhkiä sen käyttämällä alkoholia, Sea Breezea tai mitä tahansa desinfiointiainetta. “

VIDEO: Kuinka hoidata Orange Slice manikyyri

Toinen tärkeä huomautus? Lippmann sanoo, että kynsilasissa alkoholi ei riitä tappamaan bakteereita, jotka voisivat elää työkaluissasi, joten muista ottaa ylimääräinen askel ja käyttää sitä miten.

Oletko huolissasi siitä, että omistajallesi saadaan pushbackia varatessasi nimesi? Varmista, että esität tilanteesi ilman syytä (eli sanoisit, että heidän työkalunsa eivät aina aiheuta infektioita) ja ole tietoinen vierailustasi salongin laadusta ja puhtaudesta -.

 

 

 

 

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 3

map