Onko laittaa tätä ruokaa kosteudelle Tee ihosi nuoremmaksi?

TK
NKS_Imagery / Getty

Victoria Moorhouse

07.03.2018 klo 14.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Superfoodit ovat vallanneet tapa enemmän kuin vain mehua. Beyoncé käyttää kelua hihoissaan ja emoji avokadot ovat todennäköisesti osa päivittäistä tekstipörssiasi. Vielä enemmän, nämä keskipitkät, vihreät, vitamiinikoneet ovat tulossa suuret toimijat kauneuden tuotekehityksessä, kun tuotemerkit alkavat “terveellisiä kauneustuotteita”, jos haluat, superfood-erityisillä linjoilla, jotka tout ainesosat ratkaisuna iholle suru.

Nuoruus ihmisille saattaa tulla mieleen. Se on vuosituhannen juhla-ikäinen ennaltaehkäisevä ihonhoitotuotemerkki, joka hyödyntää 100 prosenttia vegaanisia ainesosia ja kylmäpuristettua sekoitusruokaa esimerkiksi muiden kala- ja pinaattien kanssa kaikissa tuotteissaan. Viime aikoina Elemis käynnisti koko Superfood-nimisen linjan, joka koostuu kasvojen öljyistä, puhdistusaineista, kosteusvoiteista ja muista, jotka kaikki ovat täynnä näitä trendikkäitä kasvissyöjäaineita.

Mutta ovatko nämä kaavat tuodut samoilla tavoilla, joita laitat lounasaikaan valmistettuun salaattiin että paljon eroa paikallisesti? Tosiasiassa on jotkut tieteen takana.

“Runsaasti antioksidantteja sisältävää ruokaa, jota suositellaan nautittavaksi, on runsaasti antioksidantteja, sillä keholla on tarvittavat työkalut sisäisesti, joten se voi tukea ihon toimintaa”, sanoo New York Cityn dermatologi ja Director of Cosmetic & Dermatologian kliininen tutkimus Mount Sinain sairaalassa, Dr. Joshua Zeichner. “Tiedämme, että antioksidanttien paikallisella levityksellä voi olla suoria hyötyä ikääntyvän ihon hoidossa. Itse asiassa antioksidanttien levittäminen paikallisesti voi johtaa siihen, että suuremmat määrät tulevat iholle ja saavat sitten, jos se imeytyy suuhun.”

RELATED: 7 rauhoittavat kasvonaamarit, jotka hetkessä irrota punoitusta

Joten jos superfoodit ovat runsaasti antioksidantteja, ja käytät niiden uutteita ja sekoituksia ihon pinnalle, teoriassa ne saattavat olla syytä lisätä rutiiniasi.

Jotkut tavallisimmista superfood-ihonhoitotuotteista ovat avokadoöljy, quinoa ja tumma, lehtivihreät, kertoo tohtori David Lortscher, hallituksen hyväksymää dermatologi ja Curologyin toimitusjohtaja ja perustaja.

Silti hän sanoo, että lisätutkimuksia tarvitaan määrittämään, miten hyödyllistä jonkin verran Näitä käytetään paikallisesti, ja jos “tehokkaat ainesosat voivat tunkeutua ihon pintakerroksiin”.

Mutta mikään niistä ei tarkoita, että sinun pitäisi yrittää DIY tämän suuntauksen kotona hankaamalla juiced parsakaalia kasvoillesi. “Antioksidantteja on käytetty vuosikymmeniä ihonhoito-ominaisuuksissa, jotka tunnetaan niiden kyvystä vapisevat vapaat radikaalit pysäyttämällä ne vahingoittamasta solumme”, sanoo Austin-pohjainen dermatologi Dr. Ted Lain Sanovan dermatologiasta. “Ihanteellinen näkökohta antioksidanttien sisällyttämiseen ihonhoitotuotteisiin merkitsee niiden stabiilisuutta tai sen puutetta auringonvalossa. Useimmat hajoavat nopeasti UV-altistuksella, mikä tekee niistä hyödyttömiä. Ei riitä juice kale ja soveltaa sitä uutetta iholle, toisissa sanat.”

Jos olet ajatus kasvispakattu kosteusvoide tai ihonhoito-kokoonpano, pidä vieritys nähdä muutamia suosituimmista poimii markkinoilla nyt.

VIDEO: 5 tapaa säilyttää kulmakarvat

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 66 = 71

map