Onko kehon akne pahimman vihollisenne? Kokeile tätä puhdistuspalkkia

Muutama viikko sitten päätin todella potkaista harjoitteluohjelmaan asti. Vaikka harjoittelu on aina ollut osa elämääni, olen kyllästynyt sydänriippuvaiseen rutiiniin ja halunnut alkaa tuntea fyysisesti yhtä vahvaa kuin tunnen sisäpuolella. Tiedän, olemme syvälle täällä. 

Tämä tarkoitti painojen nostamista, uusien luokkien kokeilemista ja lähinnä kohtelun ja erehdyksen ollessa hyvä ja niin rankka, että voin vain tuskin kävellä ylös portaita pitkin … tai liikkua työpöydästäni … tai kiivetä sänkyyn. 

Se myös ilmeisesti tarkoitti sitä, että ihoni toimii oikein. Ehkä se oli hiki urheilullisen rintaliivin ympärillä (brutto, pahoillani) tai ehkä hormonien tuhoaminen tuhoa, mutta käsittelin kehon aknea. Se ei ollut kauhea, mutta ilmeisesti mikään ei aio laittaa juhlaa eikä kutsua jäädä hetkeksi, ei vähemmän. 

Tiesin, mitä minun tarvitsi tehdä. Pese kuntosalihahmot todella hyvin ja löydä upea akne-kovettuva runko tai puhdistusaine. 

Hyvä uusi! Löysin yhden. Keskustelkaa PCA: n Blemish Control Barista (38 dollaria, pcaskin.com). Fun Facts: Rakastan bar saippuaa, niin puhdistusaine bar muoto, joka taistelee akne? Voi luulen, että otan 23, kiitos.

RELATED: Paras kasvot pesut ihosi tyyppiä varten

Se on valmistettu 2% salisyylihapolla puhjennusten ja eukalyptuksen käsittelemiseksi edelleen ihon puhdistamiseksi. Ja anna minun kertoa teille, että tuoksu on vahva, mutta kaunis siinä luxe-ja nuorentava kylpylä istunto tavalla. Jatketaan astian yläosaa paljastamalla kiinteä puhdistuskaava. Seuraavaksi otat kostean sienen ja hiero sitä palkin yläosaan pyöreissä liikkeissä, jotta voit luoda vaahdon. Sitten voit hieroa sieniä ongelmallisella alueella. Sinun pitäisi jättää se iholle noin kaksi minuuttia, joka todella tuntuu miljoonalta vuodelta, kun olet suihkussa, joten ajellaan jalkoja tai kuntoilen hiuksiani … tai teen molemmat samalla kun odotan. 

Sitten huuhdellaan ja kosteutetaan, kun pääsen ulos suihkusta. Kivuton, ei?

RELATED: Nämä puhdistajat poistavat kirjaimellisesti kaiken

Olen todella huomannut, että sienellä ja kiinteällä puhdistusaineella voin käsitellä erityisesti ongelma-alueita. Käytin sitä noin viikossa ja ymmärsin nopeasti, että puutteeni kuivuvat ja paranevat. Se on nyt säännöllinen suihkutilassa, jotta nämä ongelmat eivät pääse esiin (kirjaimellisesti), ja kun harjoittelumatatuureni jatkuu (se on paras stressinpoistomenetelmä, kerron sinulle), luulen lisäävän sen kuntosaliin , myös. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 3

map