Onko Dolly Parton luominen Makeup Line?

Dolly Parton tekee mediaa pyöriessään, kun hän hakeutuu Pohjois-Amerikan musiikkikierrostaan, joka käynnistyy kesäkuussa. Kiertue, jonka otsikko on “Pure & Simple”, on hänen ensimmäinen yli kaksi vuosikymmentä ja huipentuu samaan kiertueeseen kuuluvan live-albumin kanssa sekä albumin nimeltä “Dolly’s Biggest Hits”.

Äskettäisessä haastattelussa Paperilaatikko, hän vuodatti tarkat tiedot kiertueesta ja albumeista, mutta heitti myös joitain tietoja, joilla Parton-faneja ylittivät sormensa ja varpaat. Kun hän kysyi, mitä hänen ämpäriinsa kuului, hän vastasi: “Minulla on molemmilla puolilla kauhoja. Haluan jonain päivänä toki nähdä elämäni tarinan Broadwaylla musiikillisena.”

Mutta se ei ole kaikki.

Yhdessä unelmien kanssa Parton-innoittamana musiikkituotannosta, blondi pommi sanoi: “Haluaisin olla kosmeettinen linja”, ja teki niin paljon kuin vahvistaa, että se tehdään tekemällä lisäämällä: “Kauha lista, Luulen, että teen melko paljon, mitä haluan – joskus kestää paljon aikaa. “

Odotamme niin kauan kuin meillä on, Dolly. Ja jos otat pyyntöjä, haluamme nähdä flashiest, juiciest punaiset ja vaaleanpunaiset huulipunat, joita rahaamme voi ostaa, Dolly Parton -harjun paletti, jossa on tarpeeksi purppuraa maalata auringonlaskun seinämaalaus ja sellainen korostuskynä, jonka näet 100 metrin päässä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 − 35 =

map