Oletko sinä ja tuoksisi rakkauskysely?

Hyvät kollegat, aion sanoa hyvin ilmeiseksi: dating-maailma on kova. Samoin hajuvesien maailma on myös hämmentävä. Paljon kuin epäilet, onko joku “oikea” ottelu sinulle, kerralla tai toisella, olet luultavasti ihmetellyt, on tuoksu todella toimiva minulle tai minun pitäisi mennä eteenpäin? 

Älä valehtele itsellesi – olemme kaikki olleet siellä. Joten, kääntyi joitain parasta ja kirkkain tuoksu biz saada kaikki minun kysymykset lajitellaan. 

RELATED: Earth Day kauneus ostaa, joka rakastaa sinua yhtä paljon kuin maapallo

Memo Parisin perustaja Clara Malloy välitti minulle yhden tärkeän asian: ihosi ei koskaan ole valhe. “Et voi etsiä tai ennustaa, kun jotain toimii sinulle, mutta ihosi kertoo sinulle, kun käytät sitä.” Toisin sanoen, jos huomaat jatkuvasti, että käytät sitä, on todennäköistä, että olet rahalla. 

Tuoksuasiantuntija Tom Knotek sopi vahvistaen, että “Tiedät, mitä pidät ja mitä et pidä. Sinun pitäisi tietää muutamassa minuutissa sen jälkeen, kun olet asettanut sen pulssipisteillesi, pidätkö siitä tai se vain putoaa sinun ihosi.” Lisäksi Knotek ehdotti, että on tärkeää kokeilla jotain, josta et ole varma siitä, että pidät, ja että tätä varten aina kokeile sitä ihollasi, sillä mitä pullossa ei ehkä haise samaa teitä. 

RELATED: Ovatko käytät kaupunkisi suosituinta rakeutta??

Tässä vaiheessa ymmärsin, että paljon kuin dating, olet gut kertoo sinulle, onko kemian välillä sinun ja uuden pullon tuoksuva hyvyys … tai jos ei ole. Mutta käy ilmi, että jotta todella tiedä, onko tunne “keskinäinen”, sinun pitäisi olla varovainen siitä, mitä syöt ennen kuin kokeilet uutta hajuvettä. 

Paljon kuin suurten valkosipulia sisältävien aterioiden nauttiminen saattaa olla potentiaalisen salakuljetuksen ulkopuolelle, osoittautuu, että se voi todella vaikuttaa kehosi kemiaan … ja sen seurauksena hajuveden vaikutus ihoon. Christopher Chong, Amouagen luova johtaja, ehdottaa tärkeitä askelia. “Jos olet vakavasti löytää oikeutesi tuoksu, suosittelisin detoxing pari päivää välttäen mausteista ruokaa ja pidä ruokavaliota “, hän sanoo.

RELATED: Onko tuoksu monogamiaa menneisyyden asia?

Erityiset muistiinpanot ja tuoksut voivat myös olla hyvin ainutlaatuisia sinulle yksinkertaisesti tapaa sekoittaa kehon kemiaan. Se, mikä toimii oman olemuksen kanssa, saattaa haistella täysin erilainen toisella. Löydä täydellinen tuoksu-ottelu voi tuntua erikoiselta kokemukselta, rohkaisemalla sinut palaamaan samaan tuoksuun aina uudelleen.

“Iho on teidän suurin elin kehossa, kaikki mitä syöt ja juo erittyy ihon läpi”, kertoo Gesis Schoen Escentric Moleculesista. “Parfyymin tapa liittyy feromoneihin ja luonnollinen tuoksu voi melkein tehdä monimutkaisen hajuveden luomisen omaksi, jolla on erityinen tuoksu, joka syntyy sen reaktioita kohtaan.”

Joten, olkoonko rakkaus ensin nuuskella? Tiedät, kun tiedät. Se on kemiallista. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 4 =

map