Korjaa jotain vähäistä, korosta, itkeä, kun katsot videokuvaa eräistä söpöistä pennuista, kostutetaan, huuhdellaan, toistetaan. Erityisesti viikkoa ennen kuun kiertokulua stereotyyppisesti olen päässyt paljon paremmin käsittelemään yli tavanomaisia ​​asioita kuin normaalisti, vaikka peruskohtaani ei ole juuri sitä mitä kutsutte viileiksi ja normaaleiksi aluksi. Olen kokeillut erilaisia ​​menetelmiä, ja jotkut, kuten lasillinen viiniä ja kolme jaksoa Iso brittiläinen leipomo, tavallisesti. Toiset, samoin kuin kummankin temppelin rasitusta aiheuttavat kummiset tai eteeriset öljyt, osoittautuivat hedelmättömiksi. Ennenkuin olin viimeisen jännityksen lieventämisen jälkeen pudonnut Antidote Chocolate’s Rose Salt + Lemon-tummaa suklaata ($ 8, antidotechoco.com) pöydälläni. 

Mikä tekee tästä baarista erilainen kuin koko Hershey’n lohko, jota yleensä otin lähimmästä Duane Readestä? Antidoten perustaja Red R. Thalhammer ottaa “terveyttä ilo” -kulman luomalla jokaisen reseptiä. Tangot, tai ainakin testiradat, valmistettiin 77% raakakakulla ja käytettiin sekoitus täysin luonnollisia ainesosia. Ajatus heräsi elämästä tekstiviestien vaihdon jälkeen hänen ja ystävänsä välillä – hän pyysi anteeksi, että hän oli täydellinen pilleri, kuten tunnelma, jota olen useammin kuin ei, ja hän vastasi: “Älä huoli, Teen vastalääke sinulle. ” Tuo vaste aiheutti Thalhammerille mahdollisuuden vastata mahdolliseen vastalääkettä, jos lopulta saapuu suklaaseen hänen vastauksessaan. 

Kaikista suklaan esisuunnitelmista huolimatta tumma suklaa on oikeastaan ​​aika hyvä sinulle, etenkin vaihtoehtoja, jotka ovat vähäisiä sokeria. “Suklaa on runsaasti antioksidantteja, se on hyvä vapauttaa vapaita radikaaleja, ja se on erittäin hyvä endorfiinien vapauttamiseen”, ravitsemustieteilijä Dr. Simone Laubscher kertoi aiemmin. “Raaka kaakao tosiasiallisesti vapauttaa hormoneja, jotka muistuttavat tunne, kun sinä rakastat.” 

VIDEO: Mistä suklaate maista tulee?

RELATED: Voittaa iltapäivän romahdus kofeiinia sisältävällä suklaalla

Tämä oikeasti selitti paljon. Baarissa, jonka olin omistuksessani, kunnioitti Hebeä, kreikkalaista nuorison jumalattaria, ja ainesosien sekoitus oli niin valittu helpottamaan stressiä. Kun yritin mitä tahansa kerran, yritin nähdä, kuinka yksi neliö päivässä (tiedät, kuten vitamiinit, joita en käytä) auttaisi hillitsemään mielialan ja voimakkuustasojani. Tietenkin maailma tuntuu aivan liian paljon ensimmäiseksi aamulla, mutta yleensä varasin neliöni myöhempänä iltapäivällä, lounaan jälkeen, samalla kun yritän kaivaa itseäni sähköpostiviesteistä, jotka tulvivat postilaatikkooni. Heti kun ruusuinen suola sai kosketuksen kielen kanssa, löysin itseltäni ajattelemisen, “pyhä paska, se on hyvä.“Sitruunan heikko kierre on, mutta ei tarpeeksi voimaa. 

Joten, se todella vapauttaa stressi? Varma. Tietenkin tämä tulee henkilöltä, joka stressi-syödä koko hihan Thin Mintsia, kun panen merkille jotain täysin vähäistä. Voin verrata menetelmää käyttämään Measurable Difference’s Tension-Reducing Face Mist -menetelmää. Se ei ollut niin kauhea kasvosumu tai elementtejä, joita käytettiin suklaassa, joka auttoi minua rauhoittamaan – se tapahtui enemmän kuin 7 sekuntia pois asiasta, olipa se mitä tahansa, sattui korostamaan minua ulos. 

Tietenkin, pelkkä tosiasia, että syön suklaata, todennäköisesti auttaa.