Olen yrittänyt kaiken lopettamaan puremisen omat silmänsä – tässä on mikä lopulta työskennellyt

Kynsivahvistin, katkera maku, YouTube-videot, jotka lupaavat manipuloida mieltäsi nukkuessasi. Olen ollut pakko kynsileikkuri niin kauan kuin muistan, ja olin yrittänyt kaiken lopettamaan. Olisin vain antanut sen, että olisin menossa ympäriinsä tämän huonoon tapaan koko elämäni ajan. Mutta kun kirjoitan tämän, voin kuulla naulani napauttamalla, napauttamalla pois, mikä on minun uusi suosikkiääni. 

Minulle kynsien pureskelu ei ollut vain hermostunut tapa varattu katsomiseen Käsikirjoittajan tarina, tai yönä ennen ison työn esittelyä. Pyrin kynsiini kun olin tylsistynyt, nälkäinen tai yksinkertaisesti siksi, että se toi minulle suurta mukavuutta. Vuoden 2011 tutkimusten mukaan jopa 20% aikuisista puree kynsiään ja kuten muutkin kehon kohdennetut toistuvat käyttäytymiset, se on yksi vaikeimmista huonoista tottumuksista. Tiedän, koska olen yrittänyt ja epäonnistunut miljoona kertaa. Yksi talvi, otin neulomisen vain saadakseni jotain tekemistä käsiini kanssa. Yritin istua käsiäni jonkin aikaa pitämään heidät pois suustani. (Tämä vaikeutti kaiken muun tekemistä, joten tämä yritys, kuten monet muutkin, oli lyhytikäinen.) 

RELATED: Paras Nail Polish Värit kesäksi 2018 

Vuosien ajan yrittäessäni ylläpitää kynsiä, mutta löytääkseni ne takaisin suulleni aika ajoin, menin erilainen reitti: aloin viettää 10 minuuttia joka aamu meditaatiosovelluksella. Huomasin nopeasti, että jotta muutettaisiin kynsien pureskeluominaisuuteni, minun pitäisi kääntää tapa, jolla olin ajatellut sitä kokonaan. Se ei koskenut tahdonvoimaa tai itsekuria, sillä se oli kaiken suhteen mielenterveyttä kohtaan. 

Muutama todella kiireinen kuukautta töissä oli stressi taso yhdentoista. Olin niin uupunut, että piti peruuttaa suunnitelmia ystävien kanssa, mikä sai minut tuntemaan niin syyllisiksi, että juuri lopetin suunnitelmien tekemisen ensiksi. Olin viettänyt koko viikonloppu tehdä listoja, agonizing yli tulevaisuuden, ja vieritys itseni sosiaalisen median unohdus – yksi käsi, tietenkin, koska toinen oli kiinni suuni. Kynnet olivat pahimmat, jotka olisivat koskaan olleet, mikä saattaa kuulostaa pinnalta, mutta jos olet ollut täällä tiedät, että tämä epäonnistumisen tunne teki kaiken muuten tuntuu pahemalta. 

Oma selviytymismekanismi on melko parin kurssi, kertoo Chloe Brotheridge, hypnotisti ja kirjoittaja Ahdistuneisuus. “[Ahdistuneiden] hetkien, jotka eivät ole läsnä, on helppo liukua epäasianmukaisiin tottumuksiin, kuten puremasta kynsiäsi. Se voi olla myös tajuton tapa käsitellä hermostuneita energiaa ja pitää kädet kiinni.” Kirjassaan Brotheridge suosittelen meditaatiota selviytymään ahdistuksesta. Tämän ansiosta halusin kokeilla valppautta ja sitten puhua hänen kanssaan, kuten Hail Mary, minun elinikäisten kynsien ongelmien vuoksi.

RELATED: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää liikkeestä Gel Manicures

“Meditaatio voisi auttaa sinua rauhoittavammasta ja läsnäolemasta, koska olet vähemmän todennäköisesti joutumassa tajuttomille tottumuksille, koska olet tietoinen”, hän sanoi. Ja koska se ei voinut olla pahempi kuin huono-maistelu kynsilakka tai julkisesti itsemurheileva kuin yllään kuminauha ranteen ympärillä, olen allekirjoittanut Headspace-sovelluksen, jossa on valtava valikoima ohjattuja meditaatio-äänileikkeitä. Aloitin sen käytön säännöllisesti helmikuussa ja kolmen viikon kuluessa päivittäinen harjoittelu oli jo huomattavaa eroa jokapäiväisessä elämässäni. Minun piti ostaa kynsitiedosto.

Aloitin kuuntelemalla Basics-ohjelmaa, joka tuo sinut syvempään hengitystekniikkaan ja “vartalon skannaukseen”, joka on yhteinen tietoisuusmenetelmä. Tämä on pohjimmiltaan visualisoimalla, miltä keho näyttäisi päänsä päältä varpaisiinne vihjeisiin, tarkkailemalla jokaista osaa, kun liikut mentaalisesti, ja se auttaa sinua maata itsesi kun meditoit.

Sitten valmistui 30 päivän ohjelma ahdistuksen hallitsemiseksi, joka syventyi syvemmälle siihen, miksi huolestuttava on täysin normaali elämä – mutta ei tarvitse olla heikentävää. Sain tietää, että jos voisin muuttaa sellaisia ​​ajattelumalleja, jotka saivat minut niin ahdistumaan, voisin potkaista myös elinikäisen kynsien puremistapoja. Tämä motivoi minua jatkamaan päivittäistä harjoittelua ja yhdistettynä kertojan äänen rauhoittaviin ääniin, jotka olivat täynnä pitkiä tarpeellisia hiljaisuusjaksoja, olen todella alkanut nauttia tämän lähestymistavan lopettamasta kynsien puremista syistä, jotka eivät ole uusia vinkkejä Kasvinut. 

Koska en useimmiten harhahtaisi kynsiä töissä, jouduin pysymään tyhjänä Post-It-merkinnässä tietokoneen näytöllä, jota olen myös oppinut Headspaceista. Nähdäkseni, että oranssin värähtely silmäni kulmassa muistuttaisi minua olla tietoisempi siitä, mitä olin tekemässä; estäen minua puremasta kynsiäni ennen kuin oli liian myöhäistä (ja itse asiassa hiipin tuottavuuteni hieman). 

VIDEO: 6 tuotetta alle 12 dollaria Sinun pitäisi ostaa apteekista

 

Aloin huomata, etten ollut vain nostamassa kättä suuhuni ajattelemattomasti, olin tekemässä sitä sillä aikaa yliajatteleminen. Voidakseen purkaa ahdistukseen perustuvia ajatuksia ennen kuin he ottavat haltuunsa – ja ennen kuin minulla on tarve herättää – on merkinnyt suurinta muutosta, ei vain kynsiini, vaan yleiseen hyvinvointiini. Olen rauhallisempi ja rauhassa kuin muistan aikaisemmin. Ja kyllä, tämä kaikki käärittyi kynsiini. 

Lähes kuusi kuukautta, yritän edelleen meditoida joka aamu, tai katsella YouTube-joogan opetusohjelmaa, jos minulla on hieman enemmän aikaa karsia mattoa. Oli joskus päiviä, jolloin en ole, mutta yritän puristaa muutaman minuutin kuluttua – lounastauolla tai ennen nukkumaanmenoa – tarttumaan kehoni mieleeni, ymmärtämään ympäristöni ja sitten ihailla uusia kynsiäni. 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map