Olen yrittänyt hypnoterapiaa käsitellä minun ihonhoito-ongelman

Minulla on ollut tämä tapana sotkeutua huokosiin, joita en ole kyennyt täristämään, koska aloin tehdä sitä 15-vuotiaana. Ei ollut kyse siitä, että vetäisin todellisia paloja iholta kasvoistani (anteeksipyyntö visuaalisesta), mutta jos olisi jotain, mitä vain, loukkuun huumorissa, sinun on parempi uskoa, etten löytäisi, kunnes vapautin sen. Haluan analysoida ja nollata kussakin paikassa, vain päästäkseen poispäin peilistä tappeltuna, punaisina ja tiettyjen puoli-kuun muotoisten kynsien merkkien välissä minun ihoni. Tottumus kasvoi vuosi vuodelta, mutta se oli edelleen läsnä, ja niin hämmentävä nolo. Whispers ympäri internet väitti, että hypnoterapia voisi auttaa käsittelemään asia-ihmiset vannovat se auttoi heitä lopettamaan tupakoinnin, vetämällä pois hiukset, valitsemalla niiden kynnet ja enemmän, niin että, että päätin lyödä hypnotherapist ja stressin helpotus asiantuntija Grace Smith. Se ei varmasti voinut vahingoittaa.

Ehkä johtuen risteilyalusten näkemästä taikuudesta, ihmiset olettavat, että hypnoterapia kehottaa heitä tekemään eläinten ääniä, kunnes Gob Bluth a la Pidätetty kehitys tyyppi nappaa sormensa ja palaat todelliseen maailmaan. Smith vakuutti minulle, että todellinen kauppa ei ollut sellainen. “Hypnoterapia on enemmän meditaation linjalla kuin tavoite, ja se, miten se toimii, on se, että aion ihmisten rentoutua osaksi tilaa, jossa heistä on turvallista”, Smith selittää. “Useimmat ihmiset yrittävät tehdä muutosta, kun he ovat todella stressaantuneita, vihamielisiä ja kyllästyneitä, mutta kun tulet tuosta valtiosta, alitajunta ei aio tehdä pysyvää muutosta, koska olet paniikissa selviytymistilassa , kun taas kun olet rento, sinusta tulee avoin ehdotukselle. “

RELATED: Tämä on mitä on istua meditaatioalustalla 20 minuutissa

Pisin ajallakin ajattelin vain, että minulla oli kauhea iho – jatkuvasti puhkeamatta ja uskomalla, että olin yhä murrosiässä, joten tunsin joutuneen hakemaan sitä tai rankaisemalla sitä huonosti, jos haluat. Olipa kyseessä hiusten vetäminen tai poiminta joko kynsistäsi tai ihollesi, Grace vakuuttaa minulle, että kaikki ahdistuneisuus ajaa, mikä teki kaiken järkevän. Yöllä sattui olemaan hirveäksi jotain, vietin suurimman osan suurennuspeiliin. Hypnoterapiassa hän muuttaa tapaa alitajuntaan, ja looginen mieli seuraisi sen mukaisesti.

“Joku osa meistä tuntuu hyvältä, kun puristamme tämän valkoisen pään, se on outoa. Tietoinen, looginen mieli tietää, ettei se ole hyväksi meille, mutta alitajunta ei, joten miksi nämä käyttäytymiset jatkuvat”, hän kertoo minulle. “Logiikka ei merkitse mitään alitajuntaan, vaan tunne ja tapa, mutta meidän on kerrottava alitajunnolle, että riippumatta siitä, kuinka hyvä emotionaalinen vapautuminen voi olla, se on meille todella huono, mutta meillä voi olla vain sellainen keskustelu, kun olemme tuntea olonsa turvalliseksi.” Se oli työskennellyt Smithin asiakkaiden aiemmin – hän kertoi minulle nuoresta tytöstä, jolla hän aiemmin työskennellyt, joilla oli ongelmia ripsien irrottamisessa, ja joka pystyi lopettamaan yhden istunnon jälkeen (ja hänellä on uudet suloiset koulukuvat, se). Tietenkin sinun on tehtävä muutos, jotta istunto toimisi. “Jos joku haluaa lopettaa, he pystyvät tekemään sen muutamassa istunnossa, kun taas jos nainen tuo äidin poikansa minulle ja pyytää minua lopettamaan tupakoinnin, koska hän ei halua lopettaa, se voi kestää lähes 50 istuntoa “, hän sanoo. “Hypnoosin tehokkuus perustuu siihen, kuinka paljon haluat tuloksen.” Riittää, että sanon Todella halusi sen.

RELATED: Zen-käskyjä: Kentän opas elää nyt

Grace ja minä piti istuntostamme FaceTimea vastaan, joten sen jälkeen, kun käsittelin yhden toimiston painopisteistä, astuimme sisään. Hän kertoi minulle, että jos minulla olisi ulkoisia ajatuksia, joilla ei ollut kokonaan istuntoa, se oli hieno, ja vain mennä sen kanssa. Hän alkoi puhua minulle ja saada minut rauhallisempiin ja meditatiivisempaan valtioon. Huolimatta melusta ja aktiviteeteistani, joka tapahtui minun pienen luukun ulkopuolella, pystyin rentoutumaan ja kuuntelemaan häntä ohjaamaan minua visualisoimaan turvallisen tilan. Minun ihoni oli ystäväni, hän kertoi minulle. Aiomme olla parempi suhde, jätän sen yksin ja lupasin käyttäytyä. Se saattaa kuulostaa naurettavalta, mutta se oli melko tehokas. Jouduimme jopa nauhoittamaan istuntomme, joten jos joku muu joutuisi puhumaan agressiivisen peilikokouksen jälkeen, he voisivat kokeilla tekniikkaa yksin täällä osoitteessa gracesmithtv.com. En ollut juuri ollut ihastuin ihastani tai edes itseni asian suhteen, jonka ymmärsin istunnon aikana. Minulla oli aina jotain heikentänyt asiaa siihen pisteeseen, että ajattelin vain, että olin tyhmä, olin tyhmä jatkamassa käyttäytymistä ja lopulta kasvoin siitä. Koska he ovat alttiita heikommalle tunnustukselle, kun tunnustetaan omat epävarmaisuuteni ja muutoksen tekeminen on pelottavaa, mutta täysin välttämätöntä.

Tunsin hyvin rentoa istunnon jälkeen, ja se jatkui koko loppupäivän ajan. Myöhemmin sen yön jälkeen, kun pestiin kasvoni, en tuntenut tarvetta “rangaista” ihoni olemasta huono. Itse näytti melko hyvältä sinä päivänä, ja jätin peilin sunnuntain Riley’s Luna Oil -vuorisen kerroksen jälkeen. Myönnän – otin yhden pienen pisteen tänä aamuna, mutta ollakseni oikeudenmukainen, se oli valmis menemään. En analysoinut outoja asioita minun huokosissa, jotka saattavat olla tai eivät välttämättä ole olemassa, eikä minun ihonhoitorutiini enää sisältänyt kynsien kaivamista tiettyyn alueeseen, joka suureni suuressa silmässäni. Ihoni ei ole niin puutteellinen kuin kerran luulin sen olevan, enkä olekaan, mutta arvelen, että tarvitsin vain Gracen puhua minulle, jotta ymmärtäisin sen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

30 − = 24

map