Olen yrittänyt 15 arkin maskeja joten sinun ei tarvitse

Jos et ole jo perehtynyt Koreassa alkaneen arkkimakeilun ilmiöön (tai jos olet unohtanut jonkin näistä eeppisistä julkkisautomaateista), arkin naamarit ovat paperia, kangasta tai geeliä, jotka ovat kyllästettyjä hydratoivalla, kirkastavalla, tai täydentää ainesosia hemmottelemaan ihoa. Voit yksinkertaisesti sijoittaa naamion kasvosi päälle, antaa sen istua ohjeiden mukaan, ja voila: ihosi näyttää upealta ja voit tehokkaasti saada kasvon ilman mitään todellista housua. Todellakin, elävät unelma. Ihonhoitajien Dr. Craig Kraffertin, Amarte-ihonhoitovalmistajan presidentin mukaan, levyn peitteet sopivat hyvin iholle, koska “ne tarjoavat lämpimän, kostean ympäristön, joka auttaa ihonhoito-osia [sisältäessä maski] nopeasti ja täydellisesti.”

LIITTYVÄT: InStyle Editorsin suosikkiartikkeleita

Kuitenkin, koska arkin naamarit ovat nopeasti tullut niin suosittuja, tonnia hämmästyttävä kauneus tuotemerkit ovat luoneet omia versioita, joten on vaikea valita niiden välillä. Onneksi, vietin viime kuussa tehokkaasti MIMI-arkki-maskin-Guinea-pig-in-Residence -lomakkeen ja dokumentoin kokemuksen Hannibal-Lector-innoittamien itsekkäiden kautta. Lue lepopaperin matkan purkamisesta.

Sephora kasvohoitoja

Hinta: $ 6

Yritin Rose Maskia, Green Tea -maskia ja Sephora-kasvohartsien naarmuja. Minulle vihreä tee -peite erottui tehokkaimmaksi ihon tyypilleni. Omat huokoset näyttivät pienemmiksi ja ihoni oli huomattavasti vähemmän rasvainen, valtava bonus ihmiselle, jolla oli yhdistelmä iho. Siskoni myös kokeili Pomegranate Anti-Fatigue -maskia, ja vaikka olen melko varma, että hän alun perin suostui osallistumaan vain Insta-luottoon, hän vakuutti, että maski teki hänen ihonsa näkyvän herättävänä seuraavana päivänä.

Hellloooo Clarice! #sisterbonding #scaryspaday

Kuva, jonka lähettäjä Maryanne (@insanembraine) on

Shiseido White Lucent Power kirkastava naamio

Hinta: 68 dollaria kuudelle laatikolle

Shiseidon White Lucent -tuoteperhe pyrkii kirkastamaan ihoa kohdistamalla tummia pilkkuja ja luomaan valoa ja tasaista ihoa. White Lucent Power kirkastava naamio jatkuu tavallisena arkkeina, mutta ihoni – joka oli vähän ärsyttämä ja räikeä viimeisestä matkastani kuntosalille – oli näkyvästi pehmeämpi ja vähemmän punainen sen jälkeen. Plus, tämä maski tuoksu on jumalallista.

Dr. Jart Water Replenishment -puuvilla-arkki

Hinta: $ 8

Tämä oli ylivoimaisesti kaikkein suoraviivainen, kosteuttava naamio, jota yritin kokeilla. Iho tuntui positiivisesti veteen väsyneeksi, ja levyllä oli niin paljon ylimääräistä seerumia, että käytin sitä kosteuttamaan niskaa ja rintaani. Hyvin kohtuullisen hintapisteen vuoksi tämä naamio on pakko käyttää kuivalle iholle.

SK-II kasvohoito naamio

Hinta: 135 dollaria kymmenen laatikossa

Valmistettu 100% puuvillasta, tämä on yksi SK-II: n myydyistä tuotteista – ja hyvästä syystä. Olen aina väittänyt, että SK-II ei sekoita, kun hoidat kasvosi, ja tämä ei ollut poikkeus. Voisin ehdottomasti tuntea maskin laadun, kun sovellin sitä, ja se jätti ihoni näkyvästi säteileväksi ja sillä, mitä vannon, näytti olevan näkyvä “hehku”.

Bioxidea Miracle 48 Excellence Diamond -voiteuttava maski

Hinta: 79 dollaria laatikkoon kolme

Jos aiot vain kokeilla yhtä maskia, tämä on se, mutta vain sen kaksoiskäyttöominaisuuksien vuoksi. Bioxidea Diamond naamio on valmistettu erittäin pehmeästä hydrogeelistä, joka tuntui hämmästyttävältä iholtaan vastaan ​​ja se tuli kahteen osaan, joten se oli helppo mukauttaa kasvoilleni. 30 minuutin kuluttua oikein tuntui, että olin juuri matkustanut ajoissa takaisin 18 vuoden ikäisen itseni iholle. Kasvoni näytti ilmiömäiseltä. Ja bonus? Kun olet käyttänyt naamaria, voit antaa sen liukenevan kylpyyn ja saada elävää hyötyä koko kehonne.

SkinCeuticals Biocellulose Restorative Masque

Hinta: 120 dollaria laatikkoon kuusi

Nämä naamarit todella luotiin nopeuttamaan paranemista kosmeettisten leikkausten ja menettelyjen jälkeen, mikä tarkoittaa, että niiden korjaavat ominaisuudet ovat melko vakavia. Näennäisimpi osa oli tekstuuri, jonka siskoni tarkasti huomautti “tuntui, että käytit jonkun toisen ihoa kasvoillesi.” Vaikka hieman hämmentävä, ihon kaltainen koostumus johtuu bioselluloosamateriaalista, joka on tarkoitettu luomaan suojaava, mutta hengittävä, keinotekoinen este parantamiseksi ja tiivistämiseksi kosteudelle. 20 minuutin kuluttua toisen ihon jälkeen sekä siskoni että minusta tuntui, että iho oli hydratoitunut ja jopa pehmeämpi kuin ennen.

Bliss Triple Happi Instant Energizing Eye Mask

Hinta: 54 dollaria neljälle laatikolle

Okei, niin tämä naamio ei ole teknisesti kasvosuoja-maskia, mutta silmäsuojainten uber-voimakkaita depuffing-ominaisuuksia ei voitu sivuuttaa, joten he tekivät listan. Vakavasti, voit poistaa myöhäisen yön vain noin 30 minuutissa. Luota minuun, olen tehnyt sen.

Clé de Peau Intensiivinen kirkastava naamio

Hinta: 125 dollaria laatikkoon kuusi

Tämä naamio oli erilainen ensimmäisellä silmäyksellä, koska se oli ainutlaatuinen kaksikomponenttinen sovellusprosessi, joka auttoi sovittamaan sen omalle pyörälle. Kuitenkin sen jälkeen, kun olen yrittänyt sitä, olin innoissani löytämään, että tasaisen ja kirkkaan ihon lisäksi Cle de Peau -peite oli ensimmäinen ja ainoa, joka otin näytteestä, joka todella meni kaupunkiin puoliksi pysyvinä akne-arpeille ja värjäytymiselle Minulla on leukaani.

Skin Laundry Hydrating Radiance kasvohoitovoiteet

Hinta: 48 dollaria viidestä laatikosta

Ihon pesulaite tuntui loistavasti jäähtyä ja ravitsevaa toista laitan sen kasvoilleni. Tunne oli melkein voimakasta joissakin kohdissa, mutta kun poistin naamion, ihoni oli kaste ja virkistynyt.

Tatcha valoisa syväkosteusemulsio

Hinta: 95 dollaria laatikkoon neljä

Tämä naamio on rakenteeltaan samanlainen kuin SkinCeuticals Biocellulose -maskin (sillä silti tuntuu siltä, ​​että sinä olet salaa John Travolta Face Offista, kun laitat sen päälle). Vaikka kaksi naamaria ovat hyvin samankaltaisia ​​niiden kosteuttavissa ominaisuuksissa, suosin Tatchan naamarin tuoksua, joka on erilainen kun istuu juuri nenän yli 15 minuutin ajan. Vastuuvapauslauseke: tuoksulla ei todellakaan ollut mitään tekemistä sen hämmästyttävien kosteusominaisuuksien kanssa.

Dolce ja Gabbana Aurealux-naamio

Hinta: 169 dollaria kuudelle laatikolle

Tämä naamio, kuten Shiseido, tuntui hämmästyneeltä. Ja luultavasti siksi, että se oli tehty todellisista silkkiäistoukista otetuilla proteiineilla, naamio sai ihon silkkiseltä tasaiseksi vain yhden käytön jälkeen. 

Freeman Beauty Rose kirkastava kasvopaperi

Hinta: $ 2

Tälle hinnalle on ehdottomasti kokeilla Freeman Rose Maskia. Kaava sai ihon miellyttävän ja vaikka en huomannut mitään todellista kirkastavaa vaikutusta yhden käytön jälkeen, C-vitamiini ja White Tea -seerumi jättivät ihoni kosteutetuksi ja sileiksi. Nämä ovat täydellisiä pakata ja ottaa mukanasi matkustettaessa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

62 − = 57

map