Olen kokeillut sitä: Make Up for Ever Step 1 Skin Equalizer -mukautuva alusta

Olen ikuisesti kiiltävä. Minulla ei ole väliä mitä teen tai mitä tuotteita käytän, ihoni on vain kiiltävä. Kyllä, “kasteinen ihon trendi” on todella toiminut minun hyväksi, mutta kun törmäsin tähän Make Up For Ever Step 1 Skin Equalizer Mattifying Primeriin, kyseenalaisti uuden perustan uskollisuuteni “luonnollisesti loistava”.

Alkuvaiheessa, olin hieman hermostunut. Kaava näyttää melkein tahmealta aluksi ja ei todellakaan ole yhtä sileä kuin suosikkini geelipohjaiset alukkeet. Mutta nestemäisen säätiön soveltamisen jälkeen olin virallisesti muunnin. Tämä pohjamaali piti ihoni mattapintaan tuntien tuntien ajan ja koko päivän jälkeen toimistossa. Ainoa selitys, jonka voin ajatella selittääkseen ilmiötä: taikuutta. Vaikka olen käyttänyt tätä tuotetta vain muutaman päivän ajan, olen koukussa.

Jos kiiltävä iho ei ole ongelma, Make Up For Ever on muutamia muita alukkeita, jotka lupaavat sileäksi, hydraamaan, ravitsemaan ja korjaamaan punoitusta.

Tehdä Up For Ever Step 1 Skin Equalizer Mattifying Primer
Sephoran ystävällisyys

Make Up for Ever Vaihe 1 Skin Equalizer Mattifying Primer, 36 dollaria; sephora.com

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 45 = 52

map