Olemme kaikki yksi askel lähempänä huulia kuin Hailey Baldwin

Haluaisin tietää, miten voin päästä sisään Jenner-Hadid-Baldwinin posseihin? Vakavasti. Yhdessä näistä naisista ei ole miljoona asioita keittämässä keittiössä. Se on melkein ärsyttävää siitä, kuinka hyvin he ovat. Nary päivää kulkee kuulematta heistä kävelemässä näyttelyssä tai laskemalla uuden kannen tai laskemalla uuden hyväksynnän. 

Nykytilanteessa tänään oli normi, kun kyse on luonnosta. Mitä tapahtui? Hailey Baldwin muistutti meitä kaikkia siitä, kuinka monta jännittävää asiaa hän on höystettynä Instagram-muodossa. Hailz vahvisti hänen asemansa supermodel-tyttöjoukkueen jäsenenä söpöllä lil-kuvalla, jolla hänellä oli “huulillaan” paremmalla sävyllä oleva #gorge-nestemäinen huuli ja se on kohokuvioitu hänen nimensä kanssa. Se ei ole täsmällisempi kuin se. 

RELATED: Täytä Lip Oil, joka asuu kaikissa käsilaukkasi

sneak huippu minun uusi Collab kanssa ModelCo! Rekisteröidy #TheBeautySquadiin osoitteessa modelcocosmetics.com ������ Nähdään pian Sydneyssä @modelco_cosmetics ei voi odottaa!

Hailey Baldwinin (@haileybaldwin) lähettämä video

RELATED: 8 kynttilää, jotka antavat talolle viehättävän pudotuksen

Kuvatekstissä Baldwin kertoi meille, että tämä oli haaveillut valehtelussa hänen kanssaan ModelCo: n kanssa. ja kertoi meille kaikille kirjautua Beauty Squad osoitteeseen modelcocosmetics.com. Ai, ja … hän tulee Sydneyn pian, joten meillä on se odottaa.

Ugh. Ei ole paljon upeampaa?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

73 − 71 =

map