Odottamaton huulipunan varjostin kannattaa pukeutua tänä kesänä

Valintaa vaaleanpunaisen huulipunan valinta kesän varjossa on vallankumouksellisinta kuin kevätkukkaroilla, mutta päätyy marjan huulten varjoon päivinä, kun lämpötila on yli 70 astetta? Nyt se on uraauurtava.

Kuten tämän kauden kiekot ja julkkikset kuten Priyanka Chopra, nähnyt marja huulipuna on laukaus väriä, joka on pehmeämpi kuin vampy sävyjä yleensä liittyy syksyllä. “Tämä väri sopii erityisesti luonnollisen huulesi syvyyteen, joka luo enemmän pientä tahraa kuin huulipunan ulkoasua”, sanoo julkkismekaniikka Daniel Martin. “Se antaa huulille myös hydraattista vetoomusta, joka näyttää strukturoidulta.”

RELATED: Nämä 13 palkittua huulten tuotetta arvostavat jokaisen pennin

Kun poimii hampaiden huulipuna, Martin sanoo etsimään väriä, joka on kolmea sävyä syvemmältä kuin luonnollinen huulesi ja seisoo sinisen pohjan puolella. Pro: n poimii? Reilun värisävyn pitäisi kokeilla Bobbi Brownin Art Stick -muotoilua Plum Noirissa ($ 28, nordstrom.com), kevyet ja keskikokoiset ihonvärit ulottuvat Sisley Parisin Phyto-Lip Twist Lip Balmille # 5 Berry ($ 50, nordstrom.com) Rehellisen Kauneuden Todella Kissable Lip Crayon Mulberry Kiss ($ 18, target.com).

Koska hikoilu on väistämätöntä kosteissa kesäpäivissä, et halua lisätä taisteluja meikkiisi kausittaisiin kamppailuihin. Martin suosittelee huulipunan levittämistä suoraan putkesta tai sen liuskaan. “Haluat vaivatonta DIY-sovellusta”, hän sanoo. “Jos huulesi tarvitsee liikaa yksityiskohtia, niin se näyttää ylitämättömäksi ja liian vaivalloiseksi päivänvalossa.”

VIDEO: Kauden kauhuhenkiset kustannukset

Tuore, kasteinen iho on paras panostasi ulkoasun loppuun. Terveellinen hehku toimii huulten varjossa (ja lämpöä) ja pitää sen keskittyvän ulkoasuun.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 5

map