Odota, voiko Botox todella auttaa irrottamaan aknea?

Jos näyttää siltä, ​​että akne-altis iho on immuuni jokaiseen väärennösten vastaiseen kermaan, voiteeseen ja maskiin, jota olet kokeillut, se näyttää todennäköiseltä saada estrokeesi hallinta on menetetty syy.

Mutta osoittautuu, että Botox, suhteellisen kivuton ratkaisu, jolla minimoidaan vartalojalkasi tai otsaputket, jotka on ripustettu, voidaan käyttää torjumaan itsepintaista aknea.

RELATED: Miten estää ja päästä eroon kaulan linjat

New Yorkin dermatologi Dr. Patricia Wexler kertoo, että Botoxilla on useita käyttämättömiä käyttötarkoituksia, jotka sisältävät ylimääräisen hikoilun poistamisen, vuotojen hallitsemisen, arpeutuneiden arpeutumisen minimoimisen ja eristyksen selvittämisen. “Nyt on osoitettu, että [ihon] talirauhasilla on samoja reseptoreja asetyylikoliinille [orgaaninen kemikaali, joka toimii välittäjäaineena ihmisillä], ja Botoxin injektio liittyy vähemmän öljyntuotantoon ja poistaa aknea aiheuttavat bakteerit” hän sanoo.

Tyypillinen aknea kohdentava Botox-hoito sisältää pienen määrän neurotoksiinin pistämistä kasvojen avainlihasten sisään. Se minimoi virheet estämällä ja halvaantumalla asetyylikoliinia, joka vapautuu hermoista lihakseen.

VIDEO: 5 Tuotteet, jotka auttavat Winterize Your Skin

“Nyt on osoitettu, että talirauhasilla on samat reseptorit asetyylikoliinille, ja Botoxin injektio liittyy vähemmän öljyntuotantoon, aknea aiheuttavien bakteerien poistamiseen”, kertoo tohtori Wexler. Se on täsmälleen sama käsitys siitä, miten Botoxia käytetään vähentämään liiallista hikoilua estämällä kehon hikoiluhermot samalla tavalla. Ihotautilääkäri sanoo myös, että öljyntuotannon väheneminen kutistuu myös huokosten koolla, mikä puolestaan ​​merkitsee vähemmän follikulaarista hikoilua.

Sen lisäksi, että selviä kustannuksia ja joutua tekemään matkan lääkärin vastaanotolle, kun käytät Botoxia aknen hoitovaihtoehtona, on olemassa muutamia muita haittapuolia. Toisin kuin pistekäsittely, jonka annat pimpeleille ennen nukkumaanmenoa, älä odota, että puutteesi kutistuvat välittömästi. Dr. Wexler sanoo, että vaikka on mahdollista nähdä asteittainen parannus nopeammin, se yleensä kestää noin kuukauden kuluttua injektionesteestä nähdäksesi ero ihollesi. Hopea vuori? Botox tekee estää viat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 + = 60

map