Odota, ovat Kylie’s Lip Kits Getting todellinen Store?

Kylie Jenner on tehnyt liikkeitä Kylie Cosmeticsin kanssa viime viikkoina. Hän julkaisee kaksi rajoitetun neljännen heinäkuun sävyä, hänen huulipussuillaan oli tulipalo Partynextdoorin Snapchat-musiikkivideolla, ja nyt näyttää siltä, ​​että horisontissa on Kylie Cosmetics IRL -kauppa (ainakin jos olet Kaliforniassa).

RELATED: Tämä Mirakle Cream tekee ihmeitä Nighttime Beauty Routine

Kylie Jenner Snapchatsin (@kylizzlesnapchats) lähettämä video

Kylie Jenner Snapchatsin (@kylizzlesnapchats) lähettämä video

 

Eilen Snapchatilla Kylie oli pari tyhjää myymälää, jossa hän paljasti, että hän “etsi Kylie Cosmetics -myymälöitä juuri nyt”. Sitten myöhemmässä Snapchatissa hän sanoi: “Makeup-kauppa on alkamassa”, mikä tarkoittaa, että hän ehkä löysi se yksi?! Vaikka nyt näyttää siltä, ​​että vain Kalifornian asukkaat ovat onnekkaita näkemään myymälän (jos se on oikeastaan ​​missä hän oli hetkiä), olemme varmoja siitä, että hän laajentaa heidät avautuvat koko paikkaan ilman aika.

Kauppojen käynnistämisen käsite ei todellakaan yllätä meitä ollenkaan. Hänen isoisänsä sisarivat Dash-putiikkeja ympäri maata, joten oli vain ajan kysymys, ennen kuin Ky osui vähittäiskauppaan. 

Ja kun puhumme Kylyn myymälästä, voimmeko esittää muutamia pyyntöjä? Kylie, jos olet siellä kuuntelemassa, olisimme sitä mieltä, että sinulla olisi mahdollisuus tehdä “Make Your Own” Lip Kit -asema sekä itsesi seinä. Se tuntuu vain sopivalta. Kiitos! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map