Ode Victoria’s Secret Love Spellin kestävään perintöön

Kun Kanye West viittaa tuotteeseesi sanoituksiin, niin tiedät, että olet tehnyt sen. Kyseessä oleva tuote? Victoria’s Secret Love Spell – tuoksu, joka oli kuolematon Westin hitissä “Take One for the Team”, on edelleen yksi niistä tuoksuista, joita tunnistat välittömästi, ja monille meistä voidaan pitää yhtenä ensimmäisestä “suuresta tytöstä” hajuvesiä, jotka suuntasimme sen jälkeen, kun vetäytyimme Juice Barin ja Body Fantasiesin pulloista hyväksi. Tiedät sen, rakastit sitä, ja luultavasti polttokäyttöinen pullo varastetaan pois jossakin asunnossasi. 

“Me loimme tuoksun takaisin vuonna 1999, ja kun kehitimme sitä, paljon tuoksuja oli lievästi hedelmäinen yksimielisellä, tiivistetyllä tavalla – kuten omena, päärynä tai persikka – joten halusimme tehdä jotain se ei ollut yhtä yksiulotteinen “, sanoo Mark Knitowski, Victoria’s Secret -tuoteyritys Product Innovationsista. “Luulimme varmasti, että siinä oli jotain erikoista, mutta emme olisi voineet ennakoida, kuinka suuri se olisi, tai sen jälkeen kulkeva kultti”.

Knitowskiin mukaan vilkas sekoitus greippi, persikka ja kirsikankukka on sellainen, joka pysyy kevyesti ja tuoreena iholla ja on olfaktiivinen ekvivalentti kuohuviiniä, hiilihappoa juomaa kielelläsi. “Se melkein värisee nenänne samalla tavoin avaamalla soodan ja saamalla tämän karbonaation”, hän selittää. “Raikas, raikas henki käytännössä tuo hymyn kasvosi päälle.” Erityisesti kirsikkaviljelytuote oli ainutlaatuinen luokkaan, ja Love Spellin käynnistämisen jälkeisinä vuosina muutamia muita merkkejä alkoivat luoda tuoksuja elementin ympärille. Jäljitelmä, kuten he sanovat, on paras muoto imagoa.

VIDEO: Kuinka tehdä tuoksu kauemmin

RELATED: Tämä voi olla miksi vihoitat nuoren nuoren makeisveden

Vuodesta 2001 lähtien Love Spell on ollut huippumyyjä VS Bodycare -luokassa. Itse asiassa yksi pullo myy joka neljäs sekunti ympäri maailmaa, ja jos olet riviin kukin flacon päästä päähän, kokoonpano ulottuu ympärysmitan ympäri. Ikääntyneiden keskuudessa 90-luvun loppupuolella ja aikuisten varhaisvaiheessa on helppo ymmärtää, miksi. Tuoksu hedelmäinen-kukka yhdistelmä on sama kuin korkeakoulu tansseja, ensimmäinen suudelma poika, joka ei ollut kelvollinen, perhonen leikkeitä, tyydyttäminen itse pullossa jälkeen kuntosali luokka ja yötä viettänyt paras ystäväsi kotiin pahoinpuu lähtö inkivääriä. Vieläkään rakkauskirja jatkaa houkuttelemalla uusia asiakkaita, yllättäen meidät parhaalla tavalla joka kerta, kun saamme kulkevan huulet ja muistuttavat meitä juuri siitä, mitä teimme ensimmäistä kertaa, kun me ruiskuttiin tavaroihin.

Mikä on kestävä valitus? Knitowski uskoo, että greippien tuore tasapaino sweeter persikka, jasmiini ja kirsikankasvi toteaa jotain tekemistä sen kanssa. “Se on helppo käyttää, sillä on runsaasti allekirjoitusta, etkä kyllästy”, hän kertoo meille. “Hedelmämeeliset elementit kulkevat enemmän kohti taajuuden tuoretta päätä, joten se haisee hyvältä, mutta ei koskaan ole kovin vahva. Jokainen seteli luo kokonaisvaltaisen tasapainon kaikkiin olfaktisiin luokkiin.”

Tuoksu on myös elänyt sen nimen mukaan. Knitowski kertoo monista kuluttajista, jotka kertoivat hänelle, että he tapasivat merkittävän toisen tai nykyisen vaimonsa yllään, ja eräässä kohderyhmässä yksi osallistujista väitti, että tuoksu auttoi häntä tuntemaan itsensä enemmän kuin toinen toisen lapsensa jälkeen. 

Vaikka voi olla tulevaisuuden suunnitelmia laajentaa Love Spell kokoonpano rajoitettu painos, kausi käynnistyy, olet varma, että suosikki tuoksu, koska keski-koulun ei mene mihinkään. Nosta pullo $ 7, alas 18 dollaria, juuri nyt victoriassecret.com ja lähimmän Victoria’s Secret sijainti.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

88 − = 83

map