Nyt voit käyttää samaa punaista huulipunaa kuin Emma Stone

Ei, että olemme yllättyneitä, mutta Emma Stone kuoli sen kanssa La La Land Premiere näyttää keskiviikkoilta Denverin elokuvajuhlilla. Julkkis-meikkitaiteilija Mai Quynh teki taikuuttaan jo upeassa näyttelijässä ja tuloksissa? No, aloitamme välittömästi kaivauksen hänen MUA: n yhteystietoihinsa, jos se kertoo sinulle mitään. 

Aloittelijoille olemme pakkomielle Stonein täydellisestä punaisesta huulesta, jonka Quynh teki YSL Rouge Pur Couture -huulipunalla 203 Rouge Rockissa (37 dollaria, sephora.com). Jokaiselle, joka on koskaan kamppaillut etsimään punaista, tämä on selvästi tarkasteltava. Se huokuu retro hollywood glamouria.

Jotta saavutettaisiin näyttelijä kosteaa ihoa, Quynh valmistautui Decleor Aromessence Neroli Hydrating Oil -serumiin (73 dollaria, dermstore.com). “Lisäsin pari pisaraa ja massasin ne kasvoilleen ja lisätin sitten Decleor Hydra Floral 24HR kosteutta aktivoiva Rich Cream (47 dollaria, jet.com)”, hän sanoo.

Miss #EmmaStone antaa Hollywood Glamouria Denverin elokuvajuhlilla #makeupbyme käyttäen @decleorusa AROMESSENCE Seerumia täydellisen ihon luomiseksi #makeup #makeupbymaiquynh #sponsored #styling @petraflannery #hair @mararoszak #lalaland @lalaland

Kuva Lähettäjä Mai Quynh (@storyofmailife) on

Silmien kirkastava, meikkivoide kirjoitti Decleor Hydrotenseur Anti Fatigue Eye Serum ($ 57, dermstore.com) ja käytti Decleor Intense Nutrition täyteläistä ravitsevaa huulirasvaa ($ 18, dermstore.com) kosteuttaa kiloa.

Vaalealle iholle, Quynh sovelsi Chantecaille Future Skin Foundationia Alabasterissa ($ 76, nordstrom.com) kostealla Beautyblender-sienellä. “Minä pistasin peitevoidetta hänen silmissään ja aina kun sitä tarvitaan”, hän selittää. “Asensin kasvot YSL Soufflé D’Eclat löysä jauhe # 1.”

RELATED: Jordana Brewsterin meditaatiovinkit ovat todella täysin toteutettavissa

Tasapainottamaan rohkea huuli, Quynh kääntyi puolustautumaan Stonein silmiin, mutta viimeisteli ulkonäön kaksi päällystettä Lancôme Definicils -maskanaa Black ($ 28, nordstrom.com). 

Jokainen muu, joka haluaisi, että he voisivat vetää kyydin Quynhin meikkipakkaukseen kaikkien hänen kuuluisien tapaamistensa puolesta? Okei, hyvä, iloinen, että se ei ole vain meitä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 5 = 12

map