Niin, niin sinun pitäisi järjestää tuoksupullot

Ei ole väliä, kuinka suuri hajustesi kokoelma on: Jos omistat enemmän kuin pari pulloa, tarvitset paikan tallentaa ja näyttää ne. Luovien tallennusratkaisujen löytäminen on hankalaa, kun keräät enemmän pulloja, varsinkin jos yrität löytää tasapainon toimivuuden, tilan säilyttämisen ja koristeellisen näytön välillä. Joka tapauksessa ei ole koskaan liian aikaista tai liian myöhäistä aloittaa kokoelman järjestäminen, ja puhuimme useille ammattijärjestöille, jotka auttavat sinua tekemään juuri tämän.

Cake Stand

“Kakkujalusta on tyylikäs tapa näyttää hajuvesikokoelmaasi työtasosi päälle tai pukeutumislaatikoiden päälle”, ehdottaa Kristin Longin omistajaa ja toimitusjohtajaa. Organisaation asiantuntijat Inc., Pohjois-Virginiassa. Voit ostaa halpoja lasinjalkoja monissa myymälöissä tai verkossa. Voit myös etsiä vintage-kakkujalusta säästämismarkkinoilta tai antiikkikaupasta lisätäksesi hieman enemmän tunnetta. Hanki molempien maailmojen parhaat puolet tällä tavalla ornately koristella kakunjalkaa ($ 50, WayFair.com). 

Matala hyllyt

Jos asut pienessä tilassa tai haluat vain säästää mahdollisimman paljon tilaa, säilytä hajusteidesi matala seinähylly. IKEA’s MOSSLANDA on suosittu muotoilunsa ja pienen huulensa takia, mikä estää esineiden putoamisen hyllyltä. ($ 9.99, IKEA.com).

RELATED: Kuinka tehdä Neon Makeup New Neutral

Seinäkuutioita

Long ehdottaa myös seinäkuutioiden säilyttämistä hajusteiden säilyttämiseen. Kuten matalat hyllyt, seinäkuutot saavat parfyymisi pois tieltä, vie hyvin vähän tilaa ja tekee niistä helpon pääsyn ja näkymän. Voit rakentaa omasi tai ostaa ne kaupasta. Kokeile Home Depot’in 3-osainen kelluva musta varjo laatikko koristeellinen hyllysetti ($ 20, HomeDepot.com). 

Peilattu lokero

Säilytä suosikki tai kauneimmat parfyymipulloja peilattavan tarjotin päälle makuuhuonepukeja. Peili korostaa edelleen pullon kauneutta ja antaa hajusteille oman omat tilansa. Pottery Barnin messinki ja peililasi on melko hyvä vaihtoehto (50 dollaria, PotteryBarn.com).

Läpinäkyvät laatikot tai arkut

“Jos haluat esitellä kokoelmasi, yritä kanavoida tämä halu löytääksesi upeita koristeellisia laatikoita heidän talonsa, sen sijaan” ehdottaa Shara Koplowitz, Los Angelesissa ja New Yorkissa toimiva asiantuntijaorganisaattori, joka työskenteli julkkiksia kuten George Clooney ja Jennifer Aniston kanssa. “Ei vain laatikot suojaavat pulloja ympäristöstä [ja pölyltä], mutta ne toimivat tyylikkäinä tavoin pitämään tuoksut turvallisina jonkin aikaa.” Tässä on minimalistinen vaihtoehto West Elmiltä (79 dollaria, WestElm.com). 

RELATED: 12 kauniita tuoksuja sinun tarvitsee tietää

Spice Järjestäjä

Mausteen järjestäjä keksittiin, jotta voit nähdä kaikki omat mausteet pitäen ne järjestyksessä. Tämä tekee siitä täydellisen säilytysvaihtoehdon parfyymille ja muille pienille pulloille. Valitse selkeä, puu tai metalli laiska Susan tai tasoristeinen teline ja hankitse niin monta kuin sinun on talotettava kaikki. Pidämme tästä tasoitetusta vaihtoehdosta kohteesta Target (12,99 dollaria, Target.com).

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 − 47 =

map