Minulla on jonkin verran myrskyisä suhde nestemäiseen huulipunaan. Pidän siitä teoriassa, mutta toteuttamisessa me emme todellakaan silmitse hyvin yhteen. Minun pitäisi hyväksyä tämä lausunto eritelmällä, että nestemäinen huulipuna näinä päivinä yleensä on matta-lajikkeesta, ja kaikesta huolimatta en pääse siihen. Pidän huulista näkevän mehukkaita, pulleita ja hydratoituneita. Se on minun henkilökohtainen mieltymys. Minä murehdan kuivumista kaikissa muodoissa, varsinkin kun on kyse jatkuvista leikkauksista. 

Joten kun saatoin käteni uudelle NARS Velvet Glide Lipstickille ($ 26, sephora.com), olin huolestunut lähinnä siksi, etten lukenut pakkausta. Minä huomasin, että se oli neste ja luultavasti olisi kirjoittanut sen, jos en kääntänyt sitä käsiini.

Se oli niin kermainen, niin sileä ja paljon yllättävää, ettei se kuivu mattapintaiseksi.

RELATED: Kyllä, Boob-naamioita olemassa ja laitamme heidät testiin

Voit kierrä nämä upeat putket auki ja liukua ihastuttavan, tasainen takki. Jäljellä on upea huulet, jotka ovat mukavia ja ravittuja. Ja mainitsin, että heillä on kaunis sävy, joka antaa huulillesi luonteen?

Värivalikoima on jumalallista, mutta oma suosikkini on lelu, moody, syvä purppurapuna. Voi, ja kun se kuluu alas, sinulla on upea tahra, mutta huulet ovat vielä kosteuttavia.

Olet pakkomielle, lupaan sinut. Se on mukavin nestemäinen huulipuna, jonka olen koskaan kulunut. Pohdin koko genren uudelleen sen takia.