Nämä sivustot tekevät ostoksesta puhdasta kauneutta tuulta

Jos haittaohjelmat puhtaiden kauneudenhoitotuotteiden löytämiseksi olivat ainoa asia, joka estää sinua menemästä vihreään, ongelma ratkaistaan ​​virallisesti. Viime vuosina ympäristöystävällisten ainesosien tajuissa olevien kauneustuotteiden maailma on melko kirjaimellisesti moninkertaistunut. Ei vain siellä on enemmän tuotteita ja tuotemerkkejä, mutta on olemassa kokonaisia ​​verkkosivustoja ja sovelluksia, jotka on omistettu helpottamaan niiden ostamista ja selvittämään mitä niissä on. Tarvitsetko apua alkuun? Seuraavassa on muutamia, joiden pitäisi olla merkitty ASAP.

Ajattele Dirty App

Etkö ole varma, mitä ainesosia vältetään? Tämä sovellus toimii omana henkilökohtaisena puhdaskauneisuutena. Kaikki mitä teet on skannata viivakoodi kauneuden tuotteeseen, ja Think Dirty jakaa, mitä se on valmistettu ja antaa tietoa potentiaalisesti väsyneistä aineista sen sisällä. Jokainen ainesosa skannataan perustuen “karsinogeenisuuteen, kehitys- ja lisääntymistoksisuuteen ja / tai allergeenisuuteen ja immunotoksisuuteen”. Sen jälkeen sille annetaan likaisen mittarin luokka, joka vaihtelee 1-10: stä tai puhtaimmasta dirtiest. Siellä on myös ostoskomponentti, joka antaa sinulle puhtaampia tuotesuosituksia.

VIDEO: Kauden kauhuhenkiset kustannukset

Takaisin onnelliseen paikkaan. Kaipaan sinua, kun olemme suljettuja! #follainbh ��: @meagencolon

Postissa, jonka Follain (@shopfollain) jakaa

Follain

Tämä verkkokaupan ja myymälän vähittäiskaupan kokemus on tarkoitettu vain sellaisille tuotteille, jotka eivät sisällä haitallisia ainesosia yli 70 iholta, meikistä, kehosta ja hiuksista. Ne ovat avoimia kaikista niiden sivuston ja niiden kaupoista, jotka sijaitsevat New Yorkissa, Bostonissa ja Nantucketissa. Toinen osa meistä valtava fanit on ihon tyyppitesti, joka pyytää käyttäjiltä useita kysymyksiä, jotka perustuvat siihen, miten heidän iho käyttäytyy ja mitä tuotteita he käyttävät säännöllisesti. Sitten se tarjoaa puhtaita tuotteita ehdotuksia, jotka voivat toimia hyvin ihon tyypin ja rutiininomaisesti.

goop

Tämä sivusto, jota itse Gwyneth Paltrow käsittelee, on puhtaiden kauneustuotteiden kultakaivos. RMS: stä Beautycounter: iin Juice Beauty: iin valikoima sisältää ainesosia tajuissaan olevista tuotteista monenlaisia ​​kauneuden genrejä, jotka on usein tehty luonnonmukaisilla, orgaanisilla ja toksiini-vapailla kaavoilla.

Detox-markkinat

Tässä ei ole merkkituotetta! Detox Market, kalifornialainen vihreä kauneus kohde, on online-läsnäolo, joka räjäyttää sinut pois. Löydät erittäin suosittuja ja vietettyjä vihreitä kauneusmerkkejä sekä pienempiä, vähemmän tunnettuja yrityksiä, jotka tuottavat tehokkaita ja vaikuttavia tuotteita, joita rakastat. Kuten monet muut luetellut sivustot, Detox Market on uskomattoman avoin siitä, mitä ainesosia he eivät salli, joten voitte olla varmoja siitä, mitä lisäät ostoskorisiisi. 

RELATED: Kauneustuotteita, jotka antavat takaisin maan

Brooklyn, sinun Credo on melkein täällä! Liity meihin vilahdukselle uuteen paikkaamme, 99 N. 6. kadulle Wythe Ave.n välillä. ja Berry St. keskiviikkona 5. huhtikuuta, aamupäivänä. Pysy kuulolla, meillä on hienoja hyviä tapahtumia tulossa ��

Kirja, jonka Credo Beauty (@credobeauty) jakaa

Uskontunnustus

Jos myymälän määräpaikka on sinun kupillinen teetä, ja olet New Yorkissa, San Franciscossa tai Los Angelesissa, Credo on vastauksesi. Perustajat aloittivat toimintansa lupauksella, että kaikki sivustolla olisivat “turvallisia, kestäviä ja eettisesti hyödynnettäviä”. Tämä tarkoittaa sitä, että ne eivät lisää tuotetta, jolla on tunnettu haitallinen ainesosa nimensä mukaisesti, ja kaikki on eläinten julmuutta. Jotkut tuotemerkit löytyvät? W3LL-ihmiset, SW Basics, Skin Owl, Ilia, Juice Beauty ja Tata Harper ovat vain muutamia. Jos olet ostoksilla ostoksilla, suosittelemme, että aloitat ihonhoito- tai meikkiluokkien kanssa – ne ovat legit. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

39 − = 35

map