Nämä ovat parhaat esineet 10 dollaria ja alle

kulmakarvat Under $10 - LEAD
Kohteliaisuus (4)

Marianne Mychaskiw

19.10.2017 klo 11.00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Tosiseikka: selät voivat tehdä tai murtaa sinut – katso keski-koulun vuosikirja -kuvaasi ja nämä julkkisnorvat muutokset, jos tarvitset kylmää ja kovaa näyttöä. 

Poissa ovat päivän liiallinen vahaus ja tweezing, jota maksamme vielä melkein kymmenen vuotta myöhemmin. Sen sijaan tuotteet, jotka on tarkoitettu joko täyttämään täydellisempi ulkonäkö tai parantamaan sitä, mitä sinulla jo on, pysyvät jatkuvasti purjehtimassa hyllyiltä. Onneksi sinun ei tarvitse viettää koko palkkasi saadaksesi parhaan parhaista. Nämä apteekkien niitit kilpailevat niiden tavaratalon vastaavien suorituskyvyn kanssa, mutta murto-osalla hinnasta. Kauppa suosikkihartsit, pomades, geelit ja muuta alla, kaikki hinnoiteltu 10 dollaria tai vähemmän. 

VIDEO: Haluatko näyttää nuoremmalta? Kulmakarvat voivat olla avain, tutkimus kertoo

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

89 − 83 =

map