Nämä naamarit kirjaimellisesti laittaa munat kasvosi päälle

Ottaa munaa kasvoillasi ei ole aina huono asia, varsinkin kun mainittu munas kosteuttaa ihoa, imee ylimääräistä öljyä ja kiristää huokosi. Onneksi sinulle, Too Cool for School, korealainen ihonhoito -brändi, joka on saatavilla Sephoralla, hiljattain julkaissut Egg Cream Sheet Maskinsa, jotka väittävät tekevänsä kaikki edellä mainitut.

Brändi on todella käynnistynyt kolme uudet kankaanmuna-naamarit, jotka liittyvät jo olemassa olevaan eggy-tuotevalikoimaansa. Kuulostaa outoa, eikö? No, he lupaavat jännittäviä tuloksia. 

Jokaisella maskilla on myös erityinen tarkoitus, jonka avulla voit kohdistaa ja voittaa ihonhoidon häiriöt. Yksi kiristää huokosia, toinen ihoaa ja yksi hydraatti.

RELATED: Tämä säätiö on ratkaisu ihosi painajaisiin

Muut kananmunien kohteet ovat Egg Mousse Soap Facial Cleanser, Egg Mousse Body Oil ja Egg Mousse Pack. Käynnistyivät tällä viikolla myös heidän Egg Mellow Body Butter ja Egg Mellow Cream. Ne ovat kaikki kermanvärisiä ja kevyitä, jolloin ihosi on ravittu ja terve, ilman öljyistä ja varmasti kuivaamatta.

Munat on pitkään käytetty ihonhoitoon, ja voit myös löytää niitä DIY kauneus reseptejä iholle ja hiuksille. 

RELATED: Ostokset luonnontuotteille saivat vain helpommin

Joten sinulla on se – todiste siitä, että munat tekevät enemmän kuin yhden herkullisen omenan. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 2

map