Nämä kaksiväriset huulipunat tuovat kaksinkertaisen hauskan punkillesi

tk
laneige_us / Instagram

Marianne Mychaskiw

29. elokuuta 2017 klo 15.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Löydä täydellinen huulipunan ja huulipunan duo voi olla hieman haastava, varsinkin jos sinulla ei ole huulipunaa käsillä kädenvärityksiä varten. Veer liian kevyt, ja menetät määritelmän huulillesi. Veer liian tumma, ja hieman karhea-arvoinen 90-luvun vaikutus asettuu (ei kaiken tuosta vuosikymmenestä kannattaa tarkistaa, tbh).

Yhdistämällä kaksi komplementaarista sävyä yhteen virtaviivaan luotiin, kaksivärinen huulipunat vievät arvausväri pois värin sovituspeleistä, puhumattakaan jopa jäljittelemisestä huulillesi. Yksinkertaisesti pyyhkäise huulipunaa tummemmalla sävyllä, joka on lähemmäksi kaventasi ulkokuoriä, räpyttää sekoittaen sävyt yhteen, ja sinä olet antanut huulillesi tarkemman muodon. Ne sopivat täydellisesti muotoillun ulkonäön luomiseen, tai jos käännät värien järjestystä, voit antaa upean popsicle-tahran ulkoasun, kuten yllä on nähty. Lisäksi, koska linjaliikenne on teknisesti rakennettu, olet periaatteessa saanut kaksi tuotetta yhden hinnan.

Katsokaa sinua, työskentele järjestelmä.

Kauppaamme alla neljä suosikkihirviävää huulipunaa.

VIDEO: Iconic Colors: Revlon kirsikat Snow huulipuna

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 8

map