Nämä harjat ovat maaginen tapa soveltaa makeupasi

Sinun meikki rutiini on menossa saada paljon enemmän maagisia. Jos olet epäillyt, ovatko yksisirvet ovat todellisia, anna tämän värikäs meikkikarjasarjan olla lopullinen todiste siitä, että myyttinen olento on olemassa – ainakin se tulee meikkipussiisi.

Musta meikki työkalujen maailmassa nämä harjat pehmolelut, pastelli sateenkaaren harjakset innoittamana unicorn’s mane, ja niiden helmiäiset, kierretty kahvat, jotka jäljittelevät yksisarvisen sarvi, ovat täällä muistuttamaan, että joskus unelmia todella voi tulla totta.

__NUU-AJAN PURISTUS ✨✨ Tässä on täydellinen 10 “Ultimate Unicorn Kit”. Watermarked koska ihmiset lähettämättä luottoa :-( Sinulla on – �� Fan Harja �� Contour Brush �� Flat Top buffing Foundation harja �� ruskeaharja �� blusher harja �� peitevoide �� 3 luomiväri harjat �� kulmakarvojen määritelmä Ehdotuksia siitä, mitä soittaa heille enemmän sitten Tervetuloa alla … IE luomiväri harja – buff up, Contour harja – taltta posket ���� Koko sarja on £ 45 ja mukana upea unicorn laukku! Tämä on ainoa vaihtoehto käytettävissä ensimmäisen käynnistää lokakuussa. yritän parhaiten pitää kiinni määräajasta, mutta haluan nämä kaunottaret täydelliseksi ja toivon, että olet kaikki kärsivällinen ���������� Paljon unicorn rakkautta Mel blue �� Kirjaudu ensisijaisen postituslistalle unicornlashes.co.uk olla ensimmäinen ilmoitettu Facebookissa – UNICORNLASHESUK #unicornbrushes #unicornlashes

3D UNICORN LASHES® (@unicornlashesuk) lähetetty kuva

Todella huijaus ylpeä siitä, miten Unicorn Brushes tulevat. Kommentti �� jos pidät niistä ������ Tulossa SEPTEMBER! #unicornbrushes #rainbow #rainbowbrushes #makeupbrushes #mermaid #unicorn #brushcollection #brushstorage inspiroi @amythemermaidx

3D UNICORN LASHES® (@unicornlashesuk) lähetetty kuva

10-sarjan sarjan on suunnitellut UK-merkkinen Unicorn Lashes -merkki, joka on erikoistunut väärennöksiin ja sisältää välineitä jauheille, punasilmäykselle, korostustyökalulle, muotoille, silmänvalmisteille, peitevoideille ja kolmelle silmänräpäyksille. noin 60 dollaria. Ja laittaa sisempi lapsi helposti, harjat ovat täysin julma vapaata – ja siihen kuuluu myös yksisirviä.

RELATED: Hate puhdistaa harjat? Tämä kone muuttaa kaiken

Jos et ole jo turvonnut, kiristä itsesi, koska paketti on pakattu kiiltävään, timantinmuotoiseen pussiin. Täältä ulos, aamu meikki rutiinit ovat mitään, mutta perustiedot. 

Ultimate Unicorn Kit! �� Arvioitu ennakkotilaus toimitetaan 31. lokakuuta �� ja lähetän pian sähköpostiviestin kaikille Unicornsille ennakkotilausluettelossa, jotta voit tilata! Se tulee ���� #unicornbrushes #ultimateunicornkit #therainbowcollection

3D UNICORN LASHES® (@unicornlashesuk) lähetetty kuva

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 17 = 27

map