Nail Look: Opaque pastelli kiillottaa kesällä

himmeä Polishes
Brian Henn (4); Jon Paterson

InStyle Staff

27. kesäkuuta 2014 klo 10.30

Me kaikki rakastamme pastellit kesällä, mutta perinteiset kiillotusaineet eivät useinkaan pakata muoti-eteenpäin puns, jota me kaipaamme. Mutta läpinäkyvät pastelli-kynsilakat tarjoavat mod-tunnelman ja samalla korostavat joitakin kauden parhaista muotitrendeistä (valkoiset Birkenstocks, kuka tahansa?). Ajattele tiheitä stunnereita, joita olemme nähneet sekä kiitoteillä (Badgley Mischka ja Marchesa mukaan luettuina) kuin punaiset matot, kynsiväristen kynsien aikuisille. Aikuisen näköinen pastelli manikyyri on yllättävän helppo hallita. Seuraa vain asiantuntijan ohjeita TyylissäPäätoimittaja Amy Synnott:

Miksi rakastan läpinäkyvää pastelli-puolalaista …

1. Se on kevyt ja kesäinen. Mikään ei näytä paremmalta parista valkoista farkuetta kuin maitomaisen vaaleanpunaisen tai laventelin kiillotus.

2. Mutta ei liian cutesy. Minty vihreä, perwinkle sininen, Palm Beach koralli … Normaaleissa olosuhteissa nämä sävyt saattavat tuntua epäröimättömästi girlie. Mutta kun maalit ovat yhtä läpinäkymätön kuin liitu, vaikutus on silmiinpistävä ja modi, kuten kynsien valkoisen A-rivin mini (katso Emma Robertsin kynnet, edellä).

3. Väri ponnahtaa jokaiseen ihon sävyyn. Toisin kuin tavallinen kevätmateriaalini kerros, Essie Mademoiselle ($ 9; essie.com), nämä vilkkaat sävyt eivät pääse kauempaa, kun ne osuvat kynsilakastasi. Mitä näet pullossa on mitä saat kynsiisi, ja nämä rohkeat pastellit vaativat huomata.

Klikkaa galleriaamme lisää vinkkejä ulkoasun saavuttamiseen!

Saat lisää tällaisia ​​ominaisuuksia poimii heinäkuun numero Tyylissä, saatavilla lehtikioskeihin ja digitaaliseen lataukseen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

31 + = 36

map