Nail Artin Coolest New Concept on saapunut

Maali laatikko Nail Studio Coolest Concept in Nail Art
Morgan Maloney ja InStyle.com

Selene Milano

16. toukokuuta 2014 @ 15:29

Vaikka nail art-villitys ei osoita merkkejä hidastumisesta, ylimaalaustyypit alkavat tuntua vanhentuneilta ja ylisuurilta. Enter Paintbox: upouusi kynsistudio Sohossa, joka nostaa esiin perinteisen manikyyriosan jokaisen näkökohdan. Paintboxin perusti entinen kauneuseditori, Eleanor Langston, joka muuntaa tyypillisen nail salonkiopiston super-tyyliseksi ja yhteistyöhenkiseksi kokemukseksi ja määrittelee uudelleen nailataidetta koskevan käsitteen erittäin kruunullisilla kynsisuunnitelmilla, jotka ovat aina tyylikkäitä ja ei koskaan juontevia.

Et löydä haastavaa kiillottavaa seinää manikyyri-studiossa. Sen sijaan Paintbox esittelee vain kauden kuumimmat 50 sävyt, jotka voidaan muotoilla yhteen 25 huolellisesti kruunusta kynsistä, jotka muuttuvat kausittaisten suuntausten mukaan. Mallit ovat luoneet Julie Kandalec, Paintboxin luova johtaja ja julkkis manikyristikko, joka on monivuotinen läsnäolo backstageella New Yorkin muotiviikolla. 1500 neliön jalka -studio suunniteltiin kuvitteeksi ranskalaisen bistro- ja Soho-muotiputken yhdistelmänä. He ovat todella ajatelleet kaikkea – verkkopalvelusta, ilmaisista juomista ja iPhone-latausasemista asemilla Mani Camille. Poistuessasi voit saada valokuvasi trendikkäistä vinkkeistasi ja saat sähköpostiviestin, jolla on suuri resikuva, jotta voit lähettää sosiaalisen median ja jakaa ystävien kanssa.

Klikkaa galleriaa nähdäksesi lisää valokuvia Paintboxin nimityksestämme.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 80 = 83

map