Musta huulipuna: pelottava, mutta myös vain todella piristävä

Musta huulipuna on edelleen mukana kiitotiellä, erityisesti tällä kaudella Lontoon Giles-näyttelyssä ja Pariisissa Emanuel Ungarossa. Vaikka mallit näyttivät tyylikkäältä – ja Instagramit ovat jopa hurskas – se ei ole jokapäiväinen ilme useimmat meistä voivat käyttää. Tai yöllinen ilme, sillä asia.

Kaunis @ KendallJenner kävelyllä @guineapiggiles muotinäytöllä Lontoossa tänään! #Giles #LFW #KendallontheKatwalk #proudmama

@Krisjennerin lähettämä valokuva

Huulipuna harrastava itseäni, olin varma, että pystyn vetämään trendin helposti. Minulla on muutama korkkuna ja syvä purppura sävyjä, joita rakastan, ja ajattelin hieman voimakkuutta, ei olisi iso juttu. Tosin putken ostaminen ei ollut korkealla listalla tosista, mutta sen jälkeen, kun kaverista lahjaksi oli Lime Crime Black Velvet huulikiilto ($ 20, nastygal.com), annoin sen pyörrettäväksi perjantai-iltana. Ajattelin, että se luovuttaisi vaarallisesti hienostuneita viestejä, mutta poika, olin väärässä.

Alkuperäisen hakemuksen jälkeen tiesin, etten voinut lähteä talosta. Ystäväni sopivat nopeasti ja pyyhin sen pois muutamassa sekunnissa. Pahoinvointi, tiedän. Tämän järkyttävän tapahtuman jälkeen minulle kesti kuukausi takaisin hevoselle. Tällä kertaa huomasin huulipunan päivän aikana … töihin. Olin mustana ja rehellinen, tuntui aika hyvältä. Kokeilemalla äärimmäisempia muoti- ja kauneusvaihtoehtoja tulee minulle helpommaksi päivän aikana, joten ei ollut yllättävää, että olin tyytyväisempiä yritystoimistossa kuin rentoillen ystävien kanssa. Mikä oli yllättävää, että kukaan ei sanonut mitään! Paitsi muutamia teini-ikäisiä tyttöjä metrossa.

Yhteistyökumppanit sopivat, että vaikka olin näyttänyt tyylikkäältä, kaikki mustat yhtye soittivat enemmän gotiikkaa kuin sartorial-riskinottaja. Vain viikkoa myöhemmin olin valmis ottamaan kolme. Super-pakkomielle, kun vetäydyin yksivärisestä valkoisesta ulkoasusta hienostuneessa, rentoon tapaan, liitin valkoiset Adidas Superstarsin valkoiset farkut, sumean raastetun puseron ja sinä arvasit sen musta huulipuna. Tulokset puhuvat puolestaan, rehellisesti. Lopulta löysin täydellisen asun pariksi mustalla huulipunalla.

Kun olin hyvissä ajoin kokeillut tätä sävyä ja yllään pian uudestaan, en todellakaan ole ovela minun menoaikoja ja syvällä purppuran sävyjä. Jos olet miellyttävämpi keinuvan vankan oksibloodin sävyä keväällä (kyllä, voit), tässä ovat kaikki suosikkini.

Kastanjanruskea

musta lipstick 1.jpg

Smashbox on legendaarinen pitkähihainen huulilakka Bordeauxissa, 24 dollaria; sephora.com
NYX Butter Lipstick Maroonissa, 5,99 dollaria; target.com
NARS Audacious huulipuna Bette, 32 dollaria; sephora.com

 

Deep Purple

syvä purple.jpg

Revlon Super Lustrous Creme huulipuna Va Va Violetissa, 8,79 dollaria; walgreens.com
M · A · C Lipstick in Sin, 16 dollaria; macys.com
Chanel Rouge Coco Ultra Hydrating huuliväri 456 Erik, 36 dollaria; chanel.com

 

Musta

black.jpg

Obsessive Compulsive Kosmetiikka Matte Lip Tar Tarred, 18 dollaria; occmakeup.com
Lime Crime Velvetine Lip Stain Musta Velvet, 20 dollaria; nastygal.com
Make Up For Ever Rouge -tuottaja Intense Satin Black, 20 dollaria; sephora.com

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 + = 74

map