Muslim Beauty Blogger Nura Afia on nyt CoverGirl-suurlähettiläs

Kauneus liittyy kattavuuteen ja monimuotoisuuteen, ja CoverGirl osoittaa, että tämä on tehokas ja tärkeä viesti brändin uudella brändin suurlähettilään kokoonpanolla. Pian sen jälkeen, kun James Charles on ollut ensimmäinen uros CoverGirl (katso Instagramin työtä, et tule pettymään), brändi on ilmoittanut vielä toisen perheen lisäyksen, muslimi kauneusblogger Nura Afia.  

Jos et ole perehtynyt Nura Afiaan, mutta sinulla on jotain mattapieni huulipunaa ja savuisia silmän inspiraatioita, CoverGirl juuri esitteli sinut uuteen suosikki-vloggeriisi. Hänellä on yli 200 000 tilaajaa YouTubessa ja luo videoita, kuten helposti seurattavia meikkiopetusohjelmia, tuotearvioita ja haulisegmenttejä. 

�� # LashEquality = rohkea, seksikäs ripset ALL.�� varten COVERGIRL: ssä olemme aina ottaneet kattavan kauneuden joka tukee kaikkia ja kaikkia tyyppejä – ihon tyypistä lash-tyyppeihin. Me tiedämme, että sinulla on lyhyet, suorat, kevyet tai pitkät ripset, te kaikki kaipaat samaa lihavoitavaa ulkonäköä, joten kuuntelimme ja luoden #SoLashy -mäkäsarjaa: ensimmäinen ripsiväri, joka on suunniteltu mihinkään ja kaikkiin ripsityyppeihin. Kaikenlaiset kauneuden edustavat, #SoLashy fam (ja niiden ripset) ovat tulleet yhdessä muodostamaan #LashEqualityn. Lihavoitu, seksikäs ripset kaikille: oletko aluksella? #Reposta, kommentoida, �� olla osa ja pysy kuulolla lisää!

Kuva, jonka lähettäjä COVERGIRL (@covergirl) on

Hän aloittaa kumppanuutensa CoverGirlin kanssa SoLashyn jäsenenä blastPro Mascara -kampanjaperheen kanssa, jossa hän liittyy muiden julkkisten tiedottajiin ja vaikuttajiin, mukaan lukien James Charles, Sofia Vergara, Amy Pham, Katy Perry ja Chloe ja Halle Bailey viestiä # LashEquality. 

RELATED: 10 suosituinta Drugstore-luomiväriä Amazonista juuri nyt

Bravo ja CoverGirl eri kauneuden juhlaa varten, ja toivomme vain, että useammat merkit noudattavat tämän kauneuden tasa-arvoisen viestin. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 − 17 =

map