Morsiamen uudelleenkäynnistys: 7 uutta harjoittelua häällesi

Nykyiset housut ovat paljastumisempia kuin koskaan ennen: uppoutuvat selkään, syviin V-aukkoihin, leikkauksiin kaikkialla, pelottavasta illuusioista ja paljastavan pitsiä. On turvallista sanoa, että nämä kuumat muotisuuntaukset jättävät vähän mielikuvitukselle. Mukautettujen harjoittelun uptickin ansiosta morsiamet on enemmän vaihtoehtoja kuin koskaan ennen, jotta he voivat hankkia parhaimmat mahdollisuutensa. Saada sinut valmistautumaan, Tyylissä on pyöristetty joitakin kuumin uudet fitness-ohjelmat harkitsemaan lisäämällä hääpäiväsi valmisteita.

Hengittääs Bridal Bootcamp
Keskittymällä koko kehon harjoitteluun, ydinvoimaan ja sisäiseen onnellisuuteen, eksitaali tarjoaa erilaisia ​​suuritehoisia harjoitteluja tangossa, matolla ja pyörällä eri puolilla Yhdysvaltoja ja lomakohteita kuten Gansevoort Turks & Caicos. Onneksi äskettäin sitoutuneelle, hengästyneisyydelle on hiljattain käynnistetty kaksi ohjelmaa, joilla he voivat saada morsiamet ja heidän besties muodon suuren päivän. Voit valita exhale-ohjelman 6- ja 12-viikon ohjelmista, joista molemmat sisältävät sarjan luokkia, kasvohoitoja, viikoittaisia ​​sisäänkirjauksia ja paljon muuta. Molemmissa ohjelmissa on yksityinen Core Fusion- tai Jooga-luokka morsiamelle ja hänen morsiuspuvulleen sekä teho-kasvohoito, viileä sädekehitys ja fuusiohuorennot. 12 viikon ohjelma (975 dollaria) sisältää myös ravitsemusneuvontaa. Haluatko nopean korjauksen, mutta ei koko sitoutumisen? Exhale tarjoaa vaihtoehdon Bachelorette-puolueille – harkitse tätä paikkaa, jossa asiantuntijat tuovat ryhmäsi yksityiseen luokkaan, jota seuraa minipakkiterapia kevyillä puristeilla ja kupliva. Lisätietoja saat tutustumalla www.exhalespa.com.

Xtend Barre Bride
Onko sinun morsiamen look vaativat ensimmäisen balerinan tasapainoa ja ryhtiä? Harkitse pilates- ja tanssiopetusta Xtend Barre, joka on juuri ilmoittanut eksklusiivisesta Xtend Barre Bride -jäsenyydestä useissa heidän 100-kertaisessa kansallisessa ja kansainvälisessä studiossaan – Brooklynista Dubajiin. Jäsenet nauttivat rajoittamattomista kuukausiluokista alennetulla hinnalla (pakettihinnat alkavat 159 dollaria ja vaihtelevat studioaseman mukaan) kolmesta 12 kuukauteen, sekä morsiamen puoluehenkilöt ja jopa kymmenen vierasta. Liian kiireinen päästä studiolle? Xtend hiljattain käynnisti verkkomainonnan jäsenyyden osoitteessa XtendBarre.com jossa voit työskennellä julkkisvalmentajan Andrea Rogersin kanssa omasta ajastasi välilehtien välissä, lahjojen rekisteröinnissä ja häämatkailun suunnittelussa!

FlyBride
Luultavasti FlyBarren faneille suunnitellessaan häät, FlyWheel Sports on käynnistänyt FlyBrelle-ohjelman, joka on suunniteltu erityisesti brideille, jotka haluavat näyttää ja tuntevat parhaansa suurella päivällä. FlyBride-paketti sisältää 6 kuukauden rajoittamattoman jäsenyyden FlyBarreen, joka keskittyy ydinmateriaaleihin ja kehon veistostamiseen. Heillä on isäntä myös ilmainen FlyBarre-bachelorette -juhla, joka auttaa sinua juhlimaan! Brides huomioi, että tämä ohjelma edellyttää vähintään 6 kuukauden sitoutumista ja on käytettävissä enintään 12 kuukautta. Rekisteröityä, käy verkkosivuilla.

morsiamen Workout Embed
Kohteliaisuus Row House

Row House NY
Jos vaateellasi on dramaattinen avoin selkä – kuka ei ole näinä päivinä? -Auto on harjoittelu puolestasi. Harkitse soutua Row House NY: ssä. Row House on “ainutlaatuisen fiksu, seksikäs, vähävaikutteinen, korkea sydän, koko kehon harjoittelu”. Row House tarjoaa uuden konseptin brideille, jotka etsivät ryhmäkohtaista harjoitteluohjelmaa. Aseta upealle ääniraidolle, autenttiset miehistön soutustekniikat keskittyvät kestävyyteen, ydinmateriaaliin, vahvuusvalmiuteen ja veistämällä lopullisen seksikäs selän ja käsivarsien koko kehon harjoitteluun. Yksityiset rivi-puolueet ovat myös saatavilla New York Cityn paikoissa – ja ennustamme, että soutu tulee pian uusiin tunnelmiin pian lähelläsi olevalle kaupungille! Kolmen luokan introkulku alkaa 75 dollarista. Käy osoitteessa http://www.rowhousenyc.com.

SoulCycle
Pyöräilyn tunne SoulCycle ei vielä tarjoa morsiuskohtaista ohjelmaa, sen innoitusta, meditatiivista kuntokokemusta on täydellinen morsiuspäällikölle, jota kaikki suunnittelut voivat painottaa. Aseta pimeässä kynttilänvärisessä huoneessa korkean energian musiikkiin, se keskittyy mielen nostamiseen, kun veistää kehoa allekirjoituksellisella koreografialla ja kardio-ottelusta. Haluatko SoulShower? Ne tarjoavat tilaisuuden vuokrata koko studioa yksityiselle luokalle, jossa morsiamet ja heidän ystävänsä voivat varata yksityisen ratsastuksen, koristella studiota, luoda mukautettuja vaatteita ja juhlia heidän sitoutuneensa asemaa 45-60 minuutin luokkaan.

ClassPass
Haluatko sekoittaa harjoittelun, kun suunnittelet hääsi? Harkitse ClassPass: kuukausittaista tilauspalvelua, joka tarjoaa rajoittamattoman pääsyn massiiviseen boutique-kuntoprojektit ja kuntosaliin. Kun kymmeniätuhansia luokkia on tarjolla yli 7 000 eri paikkakunnalla, ClassPass tekee työskentelystä entistä miellyttävämpiä ja edullisempia – tarjoamalla mahdollisuuden varautua erilaisiin vaihtoehtoihin, kuten pyöräilyyn, pilates-, jooga-, boot-leiriin, voimaharjoitteluun, tanssiin , ja enemmän. ClassPass on saatavana 36 kaupunkia Yhdysvalloissa, U.K., Kanadassa ja Australiassa – ja jos matkustat paljon, voit käyttää ClassPassia jossakin sen mukana olevissa kaupungeissa. Hinta vaihtelee markkinoiden mukaanvälillä 79 – 125 dollaria kuukaudessa. Voit rekisteröityä tai ostaa ClassPass-jäsenyyden lahjaksi morsian, jonka tiedät www.classpass.com.

OrangeTheory
Jos olet menestys, joka etsii keinoa käynnistää energiatasosi, pudota kiloja ja vakavasti polttaa kaloreita, OrangeTheory tarjoaa Orange Elitin kuukausittaisen jäsenyyden (ei sopimusta!), Joka sisältää kahdeksan istuntoa kuukaudessa ja lisäistuntoja alennettuun hintaan (hinnat vaihtelevat sijainnin mukaan). Tämä korkean intensiteetin ryhmäharjoittelu yhdistää sydämen sykemittariin perustuvan juoksumattoharjoittelun, sisäilman soutuamisen ja painokoulutuslohkojen ruudut ruumiillesi optimaaliseen muotoonsa kolmessa kuuteen kuukauteen luokkien kanssa, jotka polttavat arviolta 500-1000 kaloria harjoittelua kohden. Vierailla www.orangetheoryfitness.com sijainnin lähellä. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 2

map