Miten valita (ja käytät!) Paras kasvohieronta sinulle

Jos olet ylpeä omistaja seerumitäytteistä varustetusta lääkekaapista, mutta sinulla ei ole tietoa siitä, mitä ihonhoitotuote todella tekee tai miten sinun pitäisi käyttää sitä, et ole yksin. Kuten ei-absorbentti meikki sieni, seerumit ovat täynnä ristiriitoja: ne kosteuttavat, mutta eivät korvaa kosteusvoidetta, ja jotkin kaavat ovat rasvaisia, mutta niitä ei ole luokiteltu kasvojen öljyiksi.

Hämmentynyt? Me myös. Käänsimme dermatologi Dr. S. Manjula Jegasothy MD: n, toimitusjohtaja ja Miami Skin Institutein perustaja murtamaan mitä seerumit ovat, miten tuotetta tulisi käyttää ja millä kaavoilla ihosi on paras.

RELATED: 8 Asiat, joita et koskaan tiennyt täyteaineista

Joten, mikä on seerumi?

 Seerumit ovat kuin ihon laukaus. Ne ovat täynnä voimakkaita anti-aging-aineosia, kuten retinolia ja C-vitamiinia, ja sekoitettu ei-öljypohjaisiin aineisiin, mikä tekee kaavojen kosteuttavaksi. “Kasviseerumit käyttävät synteettisiä aineita, kuten silikonia ja glyseriiniä, jotta seerumin ohut rakenne ja liukas tuntu saataisiin käyttämättä huokosten tukkeutumista, raskaita ainesosia kuten sheavoi tai jojobaöljyä”, sanoo tohtori Jegasothy.

Miten käytät seerumia sinun ihonhoitorutiineissasi?

Käsittele seerumia kuin hieno finaali skincare-rutiinissasi. Tohtori Jegasothy sanoo soveltavansa niitä muiden tuotteiden jälkeen, aivan ennen kuin aloitat meikkiäsi. “Jos käytät muita ihonhoitotuotteita seerumien yli, kasvosi voivat alkaa näkyä liian kirkkaina, varsinkin kun päivä jatkuu”, hän sanoo..

Käyttämällä seerumia Dr. Jegasothy suosittelee käyttämään puhtaita sormenjälkiä kuten haluat muiden tuotteiden kanssa ja ottaa kevyesti ylöspäin aivohalvauksia. Kuten silmänvoiteet, hän sanoo kiinnittävän tarkkaa huomiota käytettäessä seerumia silmäalueen ympärillä. “Soveltaen mitään silmäalueelle pitäisi tehdä hyvin varovasti, patting menetelmä,” selittää tohtori Jegasothy. “Älä koskaan hankaa voiteita tai seerumia silmän alueelle, koska se voi rikkoa herkkiä kapillaareja, jotka sijaitsevat ohuen silmäluomen ihon alla, mikä voi aiheuttaa silmän piireissä myöhemmin.”

VIDEO: 5 ihonhoitoa Dermatologit sanovat olevan rahan tuhlausta

Miten voin valita oikean seerumin?

Kun seerumin ostos Dr. Jegasothy suosittelee harkitsemaan tuotemerkkejä, joilla on hyvä maineen, testata kliinisesti tuotteitaan ja paljastaa niiden ainesosaluettelon. Jos niillä on korkeat ainesosat, sitä parempi. 

Todellisten ainesosien osalta, jos sinulla on rasvainen iho, hän ehdottaa seerumin valitsemista salisyylihapolla ja / tai glykolihapolla. Kuivaa ihoa varten etsiä kaavoja, jotka sisältävät hydratoivia proteiineja, kuten hyaluronihappoa, joka houkuttelee vettä iholle. Iäkkäät, tylsät tai yhdistelmävalmisteet hyötyvät sekä C-vitamiinin että retinoidien seerumista. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 2 =

map