Miten päästä eroon Bacne for Good

Bacne on yhteinen taistelu, mutta sitä ei ole puhuttu avoimesti. Suoraan sanottuna, ei ole merkitystä kuinka vaikea breakout on, pelkkä läsnäolo bacne voi olla noloa. Varmasti, vaatteita tai meikki voi peittää selkänsä, mutta piilottaminen ei aio ratkaista ongelmaa.

Hopea vuori on, että kuten kasvojen pimples, voit käsitellä ja estää bacne kotona. 

RELATED: Miten tämä kouluopettaja muutti tapaa, jolla käytät aurinkosuojaa 

Lue selville, miksi taudinpurkaukset tapahtuvat, miten päästä eroon akneesta ja mitä voit tehdä sen estämiseksi ennen kaikkea.

MITÄ SYY BACNE? 

“Takaisin akne voi johtua hormonaalisista muutoksista, mutta sitä usein pahentaa hiki, joka voi lisätä tiettyjä bakteeripopulaatioita iholla ja altistaa se akne”, sanoo Kavita Mariwalla, dermatologi ja perustaja Mariwalla Dermatology West Islp, N.Y. 

Muita tekijöitä, jotka Dr. Mariwalla sanoo voi aiheuttaa takaisin akne ovat: ei suihkussa päivittäin, ei suihkussa heti työskentelyn jälkeen, käyttämällä karkeita tuotteita (kuten omenaviinietikkaa) ja käyttää anti-akne rutiinia vain muutaman päivän (noudattaminen on kuningas aknen hoitoon!).

KUN KIELTÄ BACNEILLE? 

Jokainen voi rikkoa selänsä, mutta tohtori Mariwalla sanoo, että se on yleistä teini-ikäisillä (hormonihäiriöiden vuoksi) ja aktiivisemmilla aikuisilla. “Takaisin iho on paksumpi kuin kasvot ja vaikeampi tunkeutua paikallisiin hoitoihin yksin, joten takaisin akne on taipumus olla vaikeampi hallita”, hän selittää. 

VIDEO: 5 kaikkein kalliimpia kasvohoitoja markkinoilla

 

MIKÄ ON NOPEASTI MYÖS BACNESTA?

Yksi suurimmista väärinkäsityksistä kissasta on se, että sitä voidaan käsitellä samalla tavoin kuin kasvosi kasvot. “Kokemukseni mukaan kehon akne on itsepäisempi ja ihmiset eivät ymmärrä, että vain suihkun huuhtelu ei riitä”, sanoo tohtori Mariwalla. 

MITEN BACNEEN KÄSITELTÄ? 

Dr. Mariwalla suosittelee käytettäväksi bentsoyyliperoksidipohjaista pesua, kuten PanOxyl ($ 10, target.com), joka irrottaa huokoset ja hoitaa olemassa olevat viat. Jos et voi heti suihkuttaa harjoituksen jälkeen, puhdistuspyyhkäisy kuten SkinFixin (11 dollaria, ulta.com) tekee tempun. 

Yöllä hän sanoo kohtelevan kohteliaisuuksia Differin-geelillä ($ 30, target.com), yli-the-counter-aknehoitoa. “Suosittelen, että annat siemenvoimakkuuden jokaiselle kädelle, jonka voit käsitellä pinta-alalla (toisin sanoen alue, kuten rinnassasi, saisi kaksi herneen kokoa),” hän sanoo. 

MIKÄ OLET DERMATOLOGISTA??

Jos sinulla on usein 10 tai useampaa takaisin pimples kerrallaan, tohtori Mariwalla suosittelee vierailemaan dermatologi. Lääkäri päättää, että mitä olet kokenut, itse asiassa, heittää, ei hiivaa tai bakteerifoliolääkettä, ja määrää ihonhoitorutiinin. “Hallituksen hyväksymän dermatologin käyttäminen on todella tärkeää”, hän sanoo. “Monet ihmiset väittävät olevansa asiantuntijoita hoidettaessa akne- ja vartalon aknea, mutta se voi joskus olla hankalaa, joten suosittelen menemään jollekin, joka todella tietää, mitä he tekevät.”

MITEN VOI PARANTAA BACNE?? 

Hyvät suihkutustottumukset ja ajankohtaiset aknenvastaiset tuotteet ovat tärkeitä bakteerien estämisessä, mutta jotkut ihmiset ovat yleensä alttiimpia hajoamiseen kuin toiset. “Jotkut ihmiset ovat valmiita siihen, ja heillä on vain vähän, mitä he voivat tehdä estääkseen sen alkamisen, mutta kun se alkaa, voit varmasti tehdä asioita sen varmistamiseksi, että se pysyy poissa”, kertoo tohtori Mariwalla. Hän ehdottaa yllään irrallisia vaatteita ja ei-puristavia vaatteita.  

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

96 − = 87

map