Miten navigoida bikini vaha High-Cut Baywatch uimapuku

Aivan kuten tatuointipuskurit, Posh Spice hiusleikkaus ja pullo jääkylmää Zimaa Baywatch yksiosainen uimapuku, korkea leikkaus ja kaikki, on toinen asia, joka on peräisin 1990-luvulta, jossa on jonkin verran elpymistä vuonna 2017. Me olemme täällä – leikkaus on mautonta lähes kaikille, mutta navigoi tarkalleen kuinka voittaa bikiniradan niin että mikään ei pepeä sivujen läpi, missä asiat saavat, hyvin, karvaiset.

Onneksi Nicole Garcia New Yorkin Boom Boom Booty ja Brow Parlourilta on vastaus.

“Eräs virhe, joka tapahtuu erityisesti tämän leikkauksen kanssa, on se, että ihmiset tekevät bikiniradan, mutta jättävät sen osan ihosta sisäreunaan, jossa jalka kohtaa luudan luun”, hän kertoo meille. “On hyödyllistä, että selität teknikolle, että yllään uimapuku leikataan pitkälle sivulle, jotta he eivät unohda sitä rypytystä.”

VIDEO: Kelly Rohrbach myöntää Baywatchin yhteistyön tähden Zac Efronin abs oli vaikea missata

 

RELATED: Minä vahannut oman bikinilinjan joten et tarvinnut

Kaksi ilmeisintä vahanmuotoa, jotka sopivat tällaiseen korkeaan leikkaukseen, ovat joko purkausnauha tai brasilialainen vaha. “Laskuliuska on melko yleisesti tunnettu”, hän selittää. “Se on yksi hiusnauha, joka on neljäsosa tuumaa leveä ja tuumaa ja puoli pitkä huulipunan yläosasta. Brasilian vahalla kaikki on otettu pois – koko enchilada.”

Tietenkin, jos entiset tyylit ovat liian äärimmäisiä makusi, Garcia ehdottaa menossa Deep V vaha, jota voidaan kutsua myös laajennettu bikinit. “Se pohjimmiltaan näyttää ylösalaisin kolmelta”, hän sanoo. “Se alkaa niin korkealta kuin laskuliuska, mutta se kääntyy huulipunaa kohti ja puhdistetaan hyvin syvälle sivuille ja sisäreunalle varmistaen, ettei mitään näy.” Ennen nimittämistänne, varmista, että sinulla on noin kahden viikon kasvua työskennellä ja kuorjeta alueen puhdistaa kuolleita iho ja vapaata loukkuun karvat pinnan alla.

Välittömästi sen jälkeen Garcia suosittelee hydrosortisoni-kerman käyttämistä erityisen herkillä alueilla, ja se on vapaata aurinkosuojatuotteiden käytön jälkeen, kun pääset uima-altaalle tai rannalle. “Vahaus on eräänlainen kuorinta, ja se peittää ihon ylimmät kerrokset ja aiheuttaa sen, että alla olevat kerrokset tulevat alttiiksi”, hän lisää. SPF-kerros tuoreen alueen yli auttaa estämään sekä odottamattoman pigmentaation että auringon polttamisen muodon muodostumisesta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map