Miten Microneedle kotona

Mikrovalssauksen käsite, in-office -hoito, joka käsittelee kasvojen piikit pienillä neuloilla, on itsessään pelottava, joten kotona tapahtuva kotiteatterin DIY-käsittely todennäköisesti kuulostaa hirveältä. Mutta silloin, kun se on asennettu oikeaan laitteeseen ja osaamiseen, kotona tapahtuva mikrometju voi olla kustannustehokas tapa selkeämmäksi, nuorekkaammaksi ihonhoidoksi.

Jotta saisit selville, miten tehokkaasti hoidettaisiin kotona tapahtuvaa versiota ja miten voisit valita parhaan laitteen ihosi tarpeisiin, käännyimme Jordana Mattioliin, lisensoitu estetiikka CompleteSkinMD: ssä N.Y.C.

VIDEO: Paras ihon kiristys

 

Mikä on Microneedling?

Mikrovalssauslaite näyttää maaleja, joka peittää piikkejä, jotka puhkaisevat ihon, kun ajetaan sen yli kasvosi. Pienten reikien ihon lävistys stimuloi kollageenituotantoa ja lähinnä potkaisee ihon luonnollista paranemisprosessia. Tämä on mikroneedlingin ansiosta tehokas tapa minimoida akne arvet ja ikääntymisen merkkejä, kuten hienoja viivoja ja ryppyjä.  

Se auttaa myös ihonhoitotuotteesi parempaan työskentelyyn. “Nämä pienet punkit sallivat ihonhoitoaineiden tunkeutumisen nopeammin kuin itsekseen, joten muutoksia iholla nopeutuu”, kertoo Mattioli.

Mikä on ero toimisto-ja at-home mikrosirun?

Kun toimistokäsittely on tavallisesti tehty sähköllä tai akulla toimivalla laitteella, joka voi muistuttaa perinteistä rullaa tai kynää, kotona tapahtuva mikrokytkentä suoritetaan yleisimmin manuaalisilla dermarollereilla, kuten Environin Cosmetic Roll-CIT. Suurin ero estetiikan tai dermatologin suorittamisessa on pikemminkin se, että ammatillinen versio käyttää pidempiä neuloja, jotka menevät paljon syvemmälle aknen arpeutumisen, ryppyjen ja muiden ihovaurioiden hoitoon.

“Kotona olevat mikrometallit rullataan yksinkertaisesti iholle, pieniä neuloja, jotka tekevät punktureja iholla (koti-versiot saavat ihosi hieman vaaleanpunaiseksi, mutta eivät ole tarpeeksi syvälle, kun näet veripisaroita ), Sanoo Mattioli. “Kotona mikroneedling kanssa rulla ei mene tarpeeksi syvä käsitellä syviä arpia tai syviä ryppyjä, mutta ne ehdottomasti parantaa tekstuuri ihon ja tehdä nämä syvät ryppyjä / arvet näyttävät hieman paremmin.

Mattioli sanoo, että kotona tapahtuvat hoidot parantavat iho-oloja paitsi aknen tai rosacean vaikutuksesta: neulat tunkeutuvat juuri tarpeeksi syvälle, jotta stimuloivat ihon omaa epidermaalista kasvutekijää kollageenin lisäämiseksi ja auttavat ajankohtaisia ​​ihonhoitotuotteita, joita käytät vierittämisen jälkeen tunkeutumaan syvempään tulosten parantamiseksi.

Joten, miten tiedän minkä laitteen ostamaan?

Houkutteleva tapa ostaa rullalle ihonhoitoasi tarvitsee kuulla estetiikan tai dermatologin, jotta he voivat suositella ihanteellista neulan pituutta sekä antaa sinulle nopean opetusohjelman siitä, miten sitä käytetään.

Jos et voi puhua lääketieteelliselle ammattilaiselle, Mattioli suosittelee arvostettujen tuotemerkkien tutkimista, arvostelujen lukemista, oikean neulan pituuden valitsemista eikä hukkata hintaa varmistaaksesi, että olet ostanut laadukkaita rullia.

Varmistaaksesi, että et riko tai repeä ihoa, Mattioli sanoo tarttumasta rullille, joilla on neuloja, jotka ovat joko .2mm, .25mm tai .3mm. “Älä koskaan mene yli .3mm kasvoille”, hän sanoo. Hänen suosikki rullansa ovat ympäristöstä, yksi ensimmäisistä tuotemerkeistä, jotta nämä laitteet ovat saatavilla kotona.

Kuinka käytät itse Microneedling-laitetta??

Vaikka voit käyttää rullaa kaikissa ihotyypeissä, Mattioli korostaa, että sinun ei tule koskaan käyttää sellaista aknen, aknen, äärimmäisen herkän ihon tai rosacean käyttöä ja älä koskaan käytä kylmähermoja tai leikkauksia. Hän ehdottaa myös hoitoa yöllä, koska ihosi saa hieman vaaleanpunaista tekemästä sitä ja aloittaa rullaamisen kerran viikossa aluksi työskentelemällä jopa 3-5 kertaa viikossa.

Kun olet puhdistanut ja levittänyt valintasi seerumiin iholle, käytä hellävaraista painetta laitteen pyörittämiseen ihon yli pystysuoraan, vaakasuoraan ja diagonaalisesti. “Sinun pitäisi tehdä 2-4 siirtoa / rullaa pystysuoraan, jota seuraa toinen 2-4 rullaa vaakasuorassa jne. Samassa osassa ja siirry seuraavalle alueelle”, Mattioli sanoo. Seuraavaksi, käytä toista seerumikerrosta (se voi olla sama, jota käytit ennen valssausta tai muuta tuotetta).

Kun olet peittänyt kaikki kasvojen alueet, hän suosittelee odottamaan muutama minuutti ennen kuin käytät muita emulsiovoiteita tai muita voiteita kuin seerumia. Koska valssaaminen parantaa tuotteiden imeytymistä, on parasta noudattaa varovaisuutta, kun käytät asioita kuten alfa-hydroksihapot tai retinolit. Vielä parempi, vältä näitä ainesosia yönä, kun liikutat aluksi, kunnes iho tottuu hoitoon.

Miten pidän laitteen puhtaana?

Heti kun olet valmis käyttämään rullaa, steriloi se alkoholi- tai erikoispullojen puhdistusaineella 3-5 minuutin ajan ja anna sen kuivua ilmassa ennen säilytystä sen säiliöön.

Yhtä tärkeää on vaihtaa rullasi, kun sen aika on noussut. “Vaihda rulla kuukausittain, jos käytät sitä usein”, sanoo Mattioli. “Ensimmäinen rullasi kestää noin kolme kuukautta, mutta jos käytät sitä muutaman kerran viikossa, sinun tulee hankkia uusi kuukausi, koska neulat ovat tylsää.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

18 − = 17

map