Miten estää Self-Tanner saada kaikesta

itse Tanning Lead
Gabriel Olsen / FilmMagic

Erin Lukas

26. maaliskuuta 2016 klo 11.00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Itsepuhdistin on turvallisempi, UV-vapaa vaihtoehto terveellisen, aurinkoista suutuneen hehkun säilymiseen ympäri vuoden. Mutta ellet ole DIY-tan MVP, mahdollisuutesi on vaatteet, lakanat ja kylpyhuoneen lattia loppuvat näyttävämmäksi kuin sinä. “Kun liikut ympärilläsi ja erityisesti nukkumisessasi, kehon lämpötila nousee ja hikoilet”, sanoo Sophie Evans, St. Tropezin ihonhoidon asiantuntija. “Hiki voi nostaa bronzerin pois iholta ja vaatteisiin ja vuodevaatteisiin.” Kaksi muuta syylliset: tiukat vaatekappaleet ja kitka, jotka molemmat tekevät useita kankaita.Esimerkiksi ylimääräisiä kuormia pyykkiä, anna itsekeräilijän tarttua kanssasi – ja pysy vyöruusu-käyttämällä seuraavia sovellusvinkkejä, jotka otimme Evansilta.

Levitä kevyellä kädellä
Koska olet matkalla enemmän pronssinen iho, se saattaa tuntua enemmän tuotetta käytät, sitä parempi rusketus. Itse asiassa liian paljon bronzer ei tee mitään muuta kuin jättää sinut oranssilla värjätyllä vaatekaapilla. “Älä yritä levittää, sillä ylimääräinen tuote, jota iho ei pysty imemään, voi siirtää”, Evans korostaa. Ylikysymyksen estämiseksi hän suosittelee käytettäväksi applikaattorikittiä, joka auttaa sinua yhdistymään täydellisyyteen.

RELATED: Kauppa Tyylissä Kauneus Editors ‘suosikki Bronzers

Varastossa ylös Baby Powder
Vaikka sinulla on asiantuntevasti sovellettu itsekäsitintä ja antanut sen kuivua kokonaan ennen pukeutumista, et voi täysin estää hikoilua, joka voi tehdä sen. Jos sinusta tuntuu alkavan hikoilla, pölyä kevyesti vauvajauhetta käsien alla, pilkkomisen tai minkä tahansa muun alueen, jossa voi hikoilla, “neuvoo Evans.

Harkitse kaavaa
Joskus tahroja tapahtuu, vaikka olet tehnyt kaiken omassa voimallasi välttääkseen niitä. Evans suosittelee käytettäväksi vihannesten väriaineella muotoillun itsekannattimen käyttöä, koska väri helpommin pyyhkiytyy vaatteistasi tai arkkeista vähän saippualla ja vedellä. Muiden kaavojen osalta hän ehdottaa, että kangasta esikäsitellään tahranpoistoaineella ennen heittovälin heittämistä.

Olemme koonneet viisi suosittua helppokäyttöistä itsekankaastamme, jotka pitävät sinut – eikä vaatteita – hehkuvan koko lämpimän päivän aikana.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map