Milloin vain käyttää kauneutta?

Vauhtia itsesi: Kauneushöyrät ovat tulossa. Emme olisi yllättyneitä, jos olet jo nähnyt lukuisia pistokkeita sosiaalisen median kanavien, suosikki kauneus kauppapaikka sivustoja, ihonhoito foorumeilla ja kauneuden artikkeleita. Ne ovat koko vuoden, mutta ne ovat erityisesti lohdutetaan lämpiminä vuodenaikoina niiden kyvystä jäähdyttää teidät ja tehdä meikki viimeiseksi. 

Vaikka ne näyttävät tällaiselta suoraviivaiselta tuotteelta, kauneuden sumu ovat osoittautuneet jonkin verran hämäräksi. Saatat löytää itsellesi kysyä, no, mistä on kyse? Milloin ei edes pääse tällaiseen asiaan? Onko se tarpeen ollenkaan?

Vastaus jälkimmäiseen on kyllä, ja he voivat tehdä hienoja asioita kasvoillesi, FYI. 

“Kauneushöyrät vaihtelevat väriaineista, tonikoista, eliksiiristä ja sumuaihioista”, sanoo Bodyography Cosmeticsin ammattimainen meikkitaiteilija ja luovan johtajan Lori Leib. “Rakastan tätä tuoteryhmää, koska he ovat kuivana nahkaisen tytön paras ystävä ja lisää vähän” kylpylä “jokapäiväiseen rutiiniasi.”

RELATED: Mikä tuo tuoksu? Jopa enemmän “90-luvun tuoksuja me rakastamme!

Kasvohiiva on ollut jonkin aikaa, ja sitä pidetään välttämättömänä monissa meikkiartisteiden työkalusarjassa. Ne tulevat useisiin formulaatioihin ja, kuten näette, niitä voi käyttää eri aikoina ihonhoitorutiinisi aikana.

Etkö vielä ole varma, kuinka käyttää sitä? Olette onnea, koska olemme hajottaneet viisi eri tapaa työskennellä nämä pienet spritzers rutiinisi. 

Pre-Makeup Skin Boost

Yleinen tapa käyttää kauneutta sumua on sen jälkeen, kun olet puhdistanut ja kosteuttanut ihoa, ja juuri ennen kuin aloitat meikki sovelluksen. Harkitse sitä pre-primer, joka antaa iholle hetkellisen hydratoinnin boost samalla kun luo ihana kangas kosmetiikkaan. Kokeile Mario Badescu kasvohiilellä aloe, yrttejä ja Rosewater ($ 7, saksfifthavenue.com).

Makeup Setter

“Käytän paria sumutetta meikkiä vasten, kun olen valmis lisäämään ihon ylimääräistä nesteytystä ja auttamaan jauheen asettamista niin, että se ei näytä kuivalta”, sanoo Ariana Grande’n ja muiden julkkisten meikkitaiteilija Daniel Chinchilla. “Urban Decay All Nighter Pitkäkestoinen Makeup Setting Spray (30 dollaria sephora) on hyvä käyttää, jos sinulla on ongelmia meikkiäsi ei kestä. Se auttaa meikkiä pysymään ja sileänä jopa 16 tuntia. Se on melkein kuin hiuslakka meikkiin, paitsi että se ei ole tahmeaa. “

RELATED: Tutustu 13 hiusten tuoksuja sinun täytyy yrittää nyt!

Post-kuntosali, tai jäähdyttää sinut pois

Kuntosalin jälkeen kauneushoidon nopea spritz voi rauhoittaa ihoa, viilentää sinut, vähentää punoitusta ja tuntea itsesi virkistyneeksi. Vannon tämä rutiini. Se on kätevä myös erittäin kuumina ja kosteina kesäpäivinä. Yritä pitää se jääkaapissa kaksinkertaistaa jäähtyä tekijä. Meidän pick on Norabloom Orgaaninen Rose Floral Water Mist ($ 30, Norabloom) tai Evian Facial Water Spray ($ 18, nordstrom.com).

Matkustettaessa

“Kuten tiedämme, matkustaminen eri paikkoihin voi tyhjentää ihoamme ilmasto-olosuhteiden muuttuessa”, toteaa muun muassa Naomi Campbellin ja Taylor Swiftin kanssa työskentelevän julkkis-meikkitaiteilija Brittney Wardin. Hän suosittelee mineraalisuihkua, kun matkustat, tai kun tarvitset suurta uudelleenlatausta.

“Pidä [sumu] noin viisi tai kuusi tuumaa pois kasvosi ja spritz. Anna sen asettaa ehkä minuutiksi tai sitten, ja sitten – erittäin tärkeä – pyyhi ylimääräinen kudos. ” 

Rauhoittaa ihoa ja mieliä

Jos olet tekemisissä herkän ihon, auringonpolttamien tai tuulenpolttamien kanssa tai yksinkertaisesti haluat rauhoittaa henkesi, kauneuden sumu voi auttaa. Kokeile Kiehl’s Cactus Flower & Tiibetiläinen Ginseng Hydrating Mist ($ 17, Kiehl’s).

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 3

map