Mikä aiheuttaa koirien kasvojenkarvat kasvaa? Meillä on vastaus

Jos olet koskaan kokenut kauhistuttavan löytämisen yksittäisestä valkoisesta pitkät hiukset jostakin kasvoistasi, kuten otsaasi tai leukasi, jonka olet vannoinut ei ollut edellisenä päivänä, et ole yksin. “Syynä siihen, että monet meistä eivät huomaa valkoisia karvoja ennen kuin ne ovat pitkiä, johtuu siitä, että ne ovat lähempänä ihonväriä ja siksi niitä ei ole havaittavissa, ennen kuin ne tulevat melko pitkiksi”, kertoo dermatologi S. Manjula Jegasothy, MD, toimitusjohtaja ja perustaja Miami Skin Instituutista.

Tässä ilmiössä ei ole yhtä lääketieteellistä termiä, eikä myöskään ole välitöntä syytä. Tohtori Jegasothy kertoo, että yksittäisten hiustenlähtöä voi esiintyä alueella, jolla on yleinen ihon pigmentaatioongelma, kuten vitiligo. “Vitiligo on kuitenkin melko harvinainen, joten useimmat ihmiset, jotka kokevat nämä karvat, saattavat kokea niitä väliaikaisen pigmentaation häiriintymisen vuoksi, kuten pinnallinen ihosienki menemästä rannalle”, hän selittää.

RELATED: Kuinka määritellä ihon tyyppi kerran ja kaiken

Jos olet lyönyt aurinkoa ja hiekkaa kovasti tänä kesänä, hän suosittelee hoitamaan alueen reseptillä antifunktionaalista voimaa kahdella viikolla. Ja jos hiukset eivät enää palaa värejään, tee toinen vierailu ihotautilääkäreelle sulkemaan pois suuremman ongelman, kuten vitiligo tai muut pigmenttiin liittyvät häiriöt.

Näiden yksittäisten valkoisten hiusten juuret voivat myös olla vaihtelevia hormoneja. “Toinen mahdollisuus on, että samoin kuin pitkät mustat hiukset, jotka kasvavat kasvoihin ja kaulaan, nämä valkoiset karvat ovat myös satunnaisia ​​(geneettisesti mutantteja) hiuksia, jotka kasvavat hormonaalisten vaihtelujen aikana tietyissä paikoissa, kuten leuka, kaula ja t-alue , Sanoo tohtori Jegasothy.

RELATED: Paras rypistyä rintojen hoito Head-to-Toe

Ehkä ei ehkä ole keino estää rogue-kasvojen karvat, mutta tohtori Jegasothy saa mukavansa niille meistä, jotka kokevat ilmiön: “Älä ole huolissasi siitä, että hiukset pudottaisiin; se ei lisää kasvua! “Niin päästä niille pinseteille.

RELATED VIDEO: Olemme kokeilleet: Vampire Facial

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 7

map